Welkom bij Ecomarkt

Ecomarkt is dé webwinkel van Nederland met het ruimste en heerlijkste aanbod superfoods en biologische producten. Ecomarkt heeft een passie voor lekker eten dat op een natuurlijke manier is geproduceerd en wil haar klanten overtuigen van de voordelen van biologische producten. Ecomarkt is er voor consumenten die bewust kiezen voor smaakvolle en gezonde voeding en daarmee voor hun gezondheid.
Visie

Ecomarkt wil uitgroeien tot de biologische webwinkel van de Benelux, waar bewuste consumenten een ruime keuze hebben uit een speciaal geselecteerd assortiment biologische producten die bijdragen aan een bewust en gezond leven. Ecomarkt bevordert de aankoop van biologisch geteelde voedingsproducten door deze betaalbaar en toegankelijk te maken. Wij zijn toegewijd aan voeding die puur van smaak, gezond en veilig is om te consumeren en van te genieten. Ook voorziet Ecomarkt in uitgebreide informatie over deze voeding om gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Waar streven wij naar?

Door het verstekken van informatie over gezonde voeding, inspireren en stimuleren wij een gezonde en heerlijke voedingskeuze voor persoonlijke gezondheid en maximale vitaliteit. Bij Ecomarkt zijn wij van mening dat de nadruk op gezonde voeding en bewust leven de grootste voordelen heeft voor de gezondheid.

Samen met onze leveranciers brengen wij dagelijks de veiligste en hoogste kwaliteit producten naar de markt. Wij zoeken partnerschappen met leveranciers die onze zorg voor sociale verantwoordelijkheid en het milieu delen. Wij werken samen met onze leveranciers om te onderwijzen, te inspireren en de uitstekende kwaliteit en voordelen van onze producten te communiceren om een gezonde levensstijl te communiceren.

Wij zijn kritisch als het gaat om kwaliteit. Wij voeren natuurlijke en biologische producten, omdat wij ervan overtuigd zijn dat voedsel in zijn puurste vorm het beste smaakt en de meeste voedingswaarde bezit.