4 Rood la mancha tempranillo
  • 4 Rood la mancha tempranillo

4 Rood la mancha tempranillo La Meseta

750ml
€ 5,49
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De wijnen van La Meseta worden gemaakt in de La Mancha regio in midden Spanje.
La Mancha is een ideaal wijnbouwgebied omdat, ondanks een lage opbrengst per hectare, de kwaliteit van het fruit, de rijpingscyclus en de gezondheid van de wijnstokken uitzonderlijk goed zijn. La Mancha is daarnaast ook het grootste wijnproducerende gebied ter wereld, met een totaal areaal van 191.699 hectare wijngaard
De La Meseta wijnen wordenallemaal gemaakt van de beste biologisch geteelde druiven. Biologische wijnenwinnen steeds meer terrein op de Nederlandse markt. Vooral de vraag naarkwalitatief betere biologische wijnen neemt toe. De wijnen van La Mesetasluiten daar perfect bij aan.
Biologische boeren vermijden het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen waardoor ze pogen het natuurlijke evenwicht in de wijngaard te behouden. Schadelijke insecten worden niet verjaagd met pesticiden, maar door hun, in de natuurlijke omgeving teruggekeerde natuurlijke vijanden. Door de toegenomen inzichten in hoe het natuurlijk evenwicht in elkaar zit, is de biologische boer in staat op deze manier te werken, zonder de kwaliteit van het eindproduct te kort te doen.
La Meseta rood
Deze vriendelijke rode wijn wordt gemaakt van Tempranillo enCabernet Sauvignon druiven. Helderrood van kleur, en geurend naar kersenfruit,aardbei en framboos. De smaak is soepel en vriendelijk met zachte zuren en veel fruit. De afdronk is aangenaam lang. Deze wijn gaat prima samen met een barbecue, salades, pastagerechten, pizza en als aperitief.
 
La Meseta
863985

Datasheet

Inhoud
750ml
Merk
La Meseta