Almond fig
  • Almond fig

Almond fig Lovechock

40g
€ 3,05
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De Lovechock amandel/vijg chocoladereep, dat is 100% rauwe chocolade met een exotische fruitvulling van amandelen en gedroogde vijgen. Hij is perfect als snack of dessert &eacuten voor de ultieme 'Hapiness inside'. Speciaal voor Valentijnsdag heeft Lovechock een lief briefje in de verpakking van de repen gevouwen. In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die de gever van de reep voor zijn geliefde kan aankruisen. Er is daarnaast nog ruimte om een persoonlijk bericht op te schrijven.
Productvoordelen
Deze chocoladereep bevat 100% rauwe chocolade. Daarom bevat hij veel meer voedzame bestanddelen dan 'gewone' chocolade. Zo bevat deze reep antioxidanten (flavonoïden) en de zogenaamde 'liedesstofjes', die je dat goede gevoel geven bij het eten van de reep. Ook blijven dankzij de rauwe bereiding alle vitaminen, mineralen en enzymen in takt.
Lovechock gebruikt geen geraffineerde suikers, maar nectar van kokosbloesem. Haar producten zijn melkvrij, sojavrij en glutenvrij. Zij bevatten bovendien een grote dosis superfoods (rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren (proteïnen), phyto-nutriënten...) en zijn milieuvriendelijk van oorsprong tot eindverpakking.
Gebruiksadvies
Deze amandel/vijg chocoladereep bevat rauwe chocolade en is daardoor 'sterker' en krachtiger' dan de gemiddelde chocolade. Doorgaans kan daarom één partje van deze reep al volstaan om je een lekkere voldoening te bieden. De reep is daarbij tenminste zes maanden houdbaar. Je kan hem best droog bewaren bij een temperatuur tussen 12 en 17 graden Celsius. Hij past perfect in een evenwichtig en/of veganistisch dieet.
Oorsprong
'Hapiness inside' wordt geproduceerd met ingrediënten van topkwaliteit. Dat begint bij de 'Arriba Nacionale'. Dit is de topcacaoboon uit Ecuador die de basis vormt van dit product. Het is een pure specialiteitsboon (een 'cacao fino de aroma'). Deze bonen worden gekweekt door kleine, plaatselijke boeren met oog voor biodiversiteit en natuurlijke teelt. Ondanks het Tropische klimaat slagen zij er zo in hun producten te laten overleven zonder pesticiden.
Bijzonder is uiteraard ook het 'rauwe' productieproces achter deze reep. Terwijl de meeste chocolade op hoge temperatuur bereid wordt, houdt Lovechock haar temperaturen steevast onder de 39 graden Celsius. Dit zorgt ervoor dat de voedzame krachten en het karakter van de boon ook in de chocolade penetreert.
Ingrediënten
Cacaomassa, cacaoboter, gedroogde kokosbloesem nectar, gedroogde vijgen (12%), amandelen (11%), rozijnen, lucumapoeder, macapoeder, anijszaad, bourbon-vanille, kaneelpoeder, zeezout. Het chocoladedeel bevat tenminste 80% cacaobestanddelen. Behalve het zeezout en de bourbon-vanille zijn alle ingrediënten van biologische oorsprong.
LoveChock
884153

Datasheet

Merk
Lovechock
Inhoud
40g