Amandeldrank naturel suiker vrij
  • Amandeldrank naturel suiker vrij

Amandeldrank naturel suiker vrij Ecomil

1000ml
€ 3,09
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Ecomil Amandelmelk is suikervrij en ongezoet. Deze Amandelmelk bevat alleen van nature aanwezige suikers en is daarnaast gluten- en lactosevrij.
Ecomil, een autoriteit op het gebied van amandelmelk!
Ecomil is een onderdeel van Nutriops. Zij waren de eerste Europese fabrikand die amandelmelk zowel in poedervariant als vloeibare versie op de markt brachten. In 1991 werd het bedrijf gestart met het idee het amandelmelk recept te verbeteren. Deze van origine afkomstige drank uit Spanje werd meestal bereid door amandelspijs te mengen met water. De oprichters van Nutriops ontwikkelde een innovatief droogproces. Zij konden hierdoor de pasta omzetten in amandelpoeder die gemakkelijk oplost in warm of koud water. Hiermee kon instant amandelmelk gemaakt worden.
Het instant succes werd op de markt gebracht onder de Ecomil principes. De producten werden gekozen uit biologische landbouw. Uiteraard lactose vrij. De melk moest een voedzaam en gezond alternatief zijn voor koemelk en daarnaast geschikt zijn voor specifieke behoeften van vegetarische en veganistische dieeten. 
Tegenwoordig is EcoMil in de categorie amandelmelk een toonaangevende merk in Europa. Het exporteert haar producten naar meer dan 50 landen wereldwijd. Alle producten zijn gecertificeerd biologisch, zuivel-vrij, lactose-vrij, en zonder dierlijke ingrediënten. De suikervrije variant van Ecomil Amandelmelk is daarom zeker een aanrader!
Ingrediënten
Water, amandelen* (7%), tapioca-zetmeel*, natuurlijk amandel-aroma*
* = biologische teelt
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
 
 
Energie / kJ
300
 kJ 
Energie / kCal
125
 kcal 
Eiwit plantaardig
 0,9
 gram 
Koolhydraten totaal
 1,5
 gram 
Suikers
0,1
 gram 
Voedingsvezel
 0,8
 gram 
Vet totaal
 2,1
 gram
Vet verzadigd
0
 gram
Vet enkel onverzadigd
0
 gram
Vet meervoudig onverzadigd
0
 gram
Natrium
0
 gram
Laurinezuur
0
 %
EcoMil
827939

Datasheet

Merk
Ecomil
Inhoud
1000ml