AQV 10 – Waterfilter

€ 282,31
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Overzicht
De waterfilter van AQV is van hoogwaardige kwaliteit en kan meer dan alleen water filteren. Het water wordt niet alleen gefilterd, maar het filter mineraliseert en vitaliseert ook. Het basisch water wordt alkalisch gemaakt.
Jouw lichaam heeft elke dag vocht nodig om organen, weefsels en cellen te hydrateren. Je wilt natuurlijk alleen het beste voor jouw lichaam en dus het beste water. De waterfilter van AQV is van hoogwaardige kwaliteit en kan meer dan alleen water filteren. Het water wordt niet alleen gefilterd, maar het filter mineraliseert en vitaliseert ook. Het basisch water wordt alkalisch gemaakt.
De waterfilter heeft geen wateraansluiting nodig, hoeft niet worden aangesloten op stroom en is vrij van schadelijke stoffen, zoals bpa en ftalaten.
De AQV 5 en AQV 12 zijn de basismodellen en de AQV 10 is een speciaal model. De AQV 10 bevat een uitgebreid filter (met redoxfilter, zie gezondheidsbeloftes punt 5).
Beloftes van een waterfilter van AQV Systems
Filtert protozoa, bacteriën en chemicaliën (waaronder chloor) uit het water
Er worden essentiële mineralen aan het water toegevoegd
Licht basisch water helpt actief ontzuren
De 1200 Gauss magneetkraan zorgt voor hexagonaal water dat wél goed door je cellen kan worden opgenomen.
De AQV 10 bevat een redoxfilter en daardoor worden ook antioxidanten toegevoegd aan het water. Antioxidanten bestrijden vrije radicalen in het lichaam.
Kenmerken
- Een geavanceerd filtersysteem
- Het keramisch filter filtert alle bacteriën, medicijnresten en chemicaliën uit het water
- Het water wordt gemineraliseerd
- Het water wordt licht alkalisch, door kalium, calcium en magnesium
- De waterfilter is milieuvriendelijk, het apparaat wordt vervaardigd met behulp van recyclebaar afbreekbare materialen, waaronder polymeer die geen bisfenolen of ftalaten bevat.
- Je kunt onder de AQV 10 alleen een glas of beker neerzetten. Grotere formaten pannen etc kunnen niet onder het filter. De AQV 10 bevat een uitsparing waaronder alleen glazen en bekers passen. Dit in tegenstelling tot de AQV 5 en 12 met het kraantje.
Onderhoudt
Je kunt de AQV niet in de zon neerzetten. Zoek dus een mooie plaats in de schaduw voor de waterfilter. Maak de watertank ongeveer 1x in de maand met de hand schoon. Je kunt hier reen milde zeep voor gebruiken of alleen met een natte doek. Probeer borstels of papieren doeken te mijden ivm krassen en gebruik enkel koud water.
Let op: Je kunt de waterfilter alleen vullen met koud water. Het product bevat zilver, zodat de vorming van bacteriën in het filter wordt geremd. Zilver is niet giftig voor de mens, maar wel voor vissen en ander leven. De filter is om onaangename smaken, geuren, kleuren, chloor, vluchtige organische stoffen, medicijnresten en zware metalen te verminderen uit het water.
Vervanging van onderdelen
Het meerstappenfilter: Laat hier enkele minuten wat fris water doorstromen om losse deeltjes eruit te spoelen.
Mineraalstenen: Spoel de stenen goed af en laat ze een uur in heet water liggen. Spoel hierna de stenen nog een keer af en daarna kun je ze in de watertank plaatsen.
Het filter moet maar 1x per jaar vervangen worden. De mineraalstenen moeten 1x in de 3 jaar vervangen worden.
Specificaties
Afmetingen
Hoogte: 45 cm | Doorsnee: 22 cm
Gewicht
4,5 kg
Watertemperatuur
4 – 38 graden celcius
Capaciteit watertank
6 liter onderste tank, 4 liter bovenste tank
Sterkte van de magneetkraan
1.200 Gauss
Doorlooptempo
1,5 liter per uur
Levensduur van de onderdelen *
Keramisch filter: 1 jaar of 1.800 liter Meerstappenfilter: 1 jaar of 1.800 liter Mineraalstenen: 3 jaar
Garantie
2 jaar
AQV10 (802boven)