AQV 12 – Waterfilter

€ 260,51
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Overzicht
De waterfilter van AQV is van hoogwaardige kwaliteit en kan meer dan alleen water filteren. Het water wordt niet alleen gefilterd, maar het filter mineraliseert en vitaliseert ook. Het basisch water wordt alkalisch gemaakt.
Jouw lichaam heeft elke dag vocht nodig om organen, weefsels en cellen te hydrateren. Je wilt natuurlijk alleen het beste voor jouw lichaam en dus het beste water. De waterfilter van AQV is van hoogwaardige kwaliteit en kan meer dan alleen water filteren. Het water wordt niet alleen gefilterd, maar het filter mineraliseert en vitaliseert ook. Het basisch water wordt alkalisch gemaakt.
De waterfilter heeft geen wateraansluiting nodig, hoeft niet worden aangesloten op stroom en is vrij van schadelijke stoffen, zoals bpa en ftalaten.
Beloftes van een waterfilter van AQV Systems
Filtert protozoa, bacteriën en chemicaliën (waaronder chloor) uit het water
Er worden essentiële mineralen aan het water toegevoegd
Licht basisch water helpt actief ontzuren
De 1200 Gauss magneetkraan zorgt voor hexagonaal water dat wél goed door je cellen kan worden opgenomen.
Kenmerken
- Een geavanceerd filtersysteem
- Het keramisch filter filtert alle bacteriën, medicijnresten en chemicaliën uit het water
- Het water wordt gemineraliseerd
- Het water wordt licht alkalisch, door kalium, calcium en magnesium
- De waterfilter is milieuvriendelijk, het apparaat wordt vervaardigd met behulp van recyclebaar afbreekbare materialen, waaronder polymeer die geen bisfenolen of ftalaten bevat.
- Je kunt onder dit waterfilter meer dan alleen een glas/beker zetten. Ook pannen en kannen passen onder dit filter. Het kraantje steekt namelijk uit en daardoor passen er meer formaten onder dan bij de AQV 10.
- Het tapkraantje werkt zo: Hendeltje naar achteren duwen; dan moet je blijven duwen om het water te laten stromen. Het hendeltje naar voren trekken; betekent dat het water door blijft stromen. Je hoeft het hendeltje dan niet vast te houden.
Onderhoudt
Je kunt de AQV niet in de zon neerzetten. Zoek dus een mooie plaats in de schaduw voor de waterfilter. Maak de watertank ongeveer 1x in de maand met de hand schoon. Je kunt hier reen milde zeep voor gebruiken of alleen met een natte doek. Probeer borstels of papieren doeken te mijden ivm krassen en gebruik enkel koud water.
Let op: Je kunt de waterfilter alleen vullen met koud water. Het product bevat zilver, zodat de vorming van bacteriën in het filter wordt geremd. Zilver is niet giftig voor de mens, maar wel voor vissen en ander leven. De filter is om onaangename smaken, geuren, kleuren, chloor, vluchtige organische stoffen, medicijnresten en zware metalen te verminderen uit het water.
Vervanging van onderdelen
Het meerstappenfilter: Laat hier enkele minuten wat fris water doorstromen om losse deeltjes eruit te spoelen.
Mineraalstenen: Spoel de stenen goed af en laat ze een uur in heet water liggen. Spoel hierna de stenen nog een keer af en daarna kun je ze in de watertank plaatsen.
Het filter moet maar 1x per jaar vervangen worden. De mineraalstenen moeten 1x in de 3 jaar vervangen worden.
Specificaties
Afmetingen
55 cm x 26 cm (hoogte x doorsnee)
Gewicht
12: 5,8 kg
Watertemperatuur
4 – 38 graden celcius
Capaciteit watertank
8 liter onderste tank, 4 liter bovenste tank
Sterkte van de magneetkraan
1.200 Gauss
Doorlooptempo
1,5 liter per uur
Levensduur van de onderdelen *
Keramisch filter: 1 jaar of 1.800 liter Meerstappenfilter: 1 jaar of 1.800 liter Mineraalstenen: 3 jaar
Garantie
2 jaar
AQV12 (803boven)