Babykoekjes boudoir vanaf 10 maanden
  • Babykoekjes boudoir vanaf 10 maanden

Babykoekjes boudoir vanaf 10 maanden Babybio

120g
€ 3,79
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De ingrediënten voor de Babybio babykoekjes worden gewonnen uit de biologische landbouw. De vorm en samenstelling van het koekje werden speciaal ontworpen voor het kleine handje en het gevoelige tandvlees van de baby vanaf 10 maanden.
Babybio Babykoekjes boudoir vanaf 10 maanden De ingrediënten voor de Babybio babykoekjes worden gewonnen uit de biologische landbouw. De vorm en samenstelling van het koekje werden speciaal ontworpen voor het kleine handje en het gevoelige tandvlees van de baby vanaf 10 maanden.
De baby moet aan de volgende voorwaarden voldoen om de koekjes te mogen eten: - Hij heeft al twee tanden - Hij kan een stuk brood eten - Hij kan gerechten met vast voedsel eten - Hij kan zich alleen recht houden in zijn kinderstoel Voor zijn eigen veiligheid mag de baby enkel onder toezicht van een volwassene en rechtzittend van zijn boudoir genieten. Ingredienten Tarwebloem* 30% Rietsuiker* Tarwezetmeel* Volledige ei* (19,8%) Koolzaadolie* Essentiele olie van zoete sinaasappel* Rijsmiddel (ammoniumwaterstofcarbonaat, monokaliumtartraat Vitamine B1 (thiamine)
Allergeneninformatie Bevat gluten en ei. Kan sporen van soja, sesamzaad, melk en noten bevatten. Voedingswaarde per 100 gram Energie 467 kcal / 1965 kJ Eiwitten 5,5 gram Koolhydraten 78,5 gram - waarvan suikers 32 gram Vetten 14,2 gram - waarvan verzadigd 1,5 gram Voedingsvezls 1,4 gram Natrium 0,038 gram Vitamine B1 0,49 mg (9,8%)** * Rererentiwaarde voor de etikettering van voedingsmiddel bestemd voor zuigelingen.
Babybio
892400

Datasheet

Inhoud
120g
Merk
Babybio