Cacao is goed voor je. Dat blijkt alleen al uit de Latijnse naam voor cacao Theobroma \"voedsel van de goden\". Cacao bevat van nature mineralen (magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink en koper), vitamine C, omega-6 vetzuren en vezels. Door cacaobonen niet te branden blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden.
Cacao nibs zijn kleine brokjes pure, rauwe cacao zonder toevoegingen. Je kunt de cacao nibs gewoon uit de hand eten of verwerken in muesli, cake, smoothie of gebak. Wie wordt er nou niet gelukkig van een beetje chocolade?
Cacao is goed voor je. Dat blijkt alleen al uit de Latijnse naam voor cacao Theobroma \"voedsel van de goden\". Cacao bevat van nature mineralen (magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink en koper), vitamine C, omega-6 vetzuren en vezels. Door cacaobonen niet te branden blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden.
Cacao nibs zijn kleine brokjes pure, rauwe cacao zonder toevoegingen. Je kunt de cacao nibs gewoon uit de hand eten of verwerken in muesli, cake, smoothie of gebak. Wie wordt er nou niet gelukkig van een beetje chocolade?