Calendula balsem
  • Calendula balsem

Calendula balsem Sano

50ml
€ 8,95
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Natuurlijke verzorging voor de huid.
Calendula balsem
Voor kleine huid huidaandoeningen zoals ruwe, schrale of gesprongen huid is Calendula balsem uitermate geschikt. De wondjes en irritaties hersteller sneller, daarnaast zorgt Calendula balsem ervoor dat er minder littekenweefsel achter blijft. Calendula balsem werkt verkoelend en assisteert de huid in het helingsproces. De Calendula balsem bevordert de vorming van nieuw huidweefsel en helpt littekens voorkomen. Bij een jeugdige huid is Calendula balsem enorm fijn in gebruik. Bij ecomarkt.nl bestelt u al Calendula balsem vanaf €7,85.
Calendula balsem in gebruik
Meermaals per dag is de Calendula balsem op de pijnlijke of ruwe plek op de huid aan te brengen. Let op dat u de Celendula balsem niet langer dan 7 dagen gebruik, het kan er immers voor zorgen dat de inmiddels geheelde wond opnieuw week wordt.  
Voor wie is Calendula balsem bedoeld?
Als standaard toevoeging voor in het medicijnkastje en om de beschadigde huid zoveel mogelijk te beschermen. Ook zeer geschikt voor de behandeling van tepelkloven.
Opmerking:
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor Calendula of andere onderstaande composieten.
Calendula balsem is een antroposofisch geneesmiddel. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.
Ingrediënten Calendula balsem
Tuingoudsbloemextract (Calendula) heeft een verzachtende effect
Sesamolie  Assisteert bij de bloedcirculatie van de huid.
Bijenwas geeft het product consistentie en heeft daarnaast emulgerende eigenschappen
Wolwasalcoholen werken als een natuurlijke emulgator
Wolwas beschermd de huid
Water 
Alcohol 
Natuurvoeding
Ecomarkt is een biologische online retailer en verkoopt veel verschillende natuurlijke- en ecologische producten. Al onze producten zijn op een biologische, veganistische, eerlijke of andere ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Misschien bent u niet op zoek naar Calendula Balsem, maar naar andere natuurvoedingsproducten. Bekijk dan ook ons aanbod in kokosmeel of Manuka honing. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op.
Sano
697703

Datasheet

Inhoud
50ml
Merk
Sano