Cancan handpers professional

€ 145,08
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Overzicht
Met deze handpers kun jij de lekkerste sapjes persen. Je haalt zelfs 30% meer sap uit het fruit in vergelijking tot vergelijkbare handpersen.
Vergroot Intern Volume
De handpers heeft een sapkom met extra grote volume en hierdoor ontstaat een extra knijpkracht. Op deze manier kan je gemakkelijk en snel het fruit persen.
Filter
Het filter van de handpers is verbeterd en daardoor ontstaat er minder pulp bij het persen. De structuur van fruit is sponachtig. Normaliter zou deze sponsachtige structuur ervoor zorgen dat het uitgeperste sap deels wordt terug gezogen in het fruit, maar dit wordt voorkomen doordat het filter in een hoek van 45 graden afloopt. Dit zorgt wederom voor extra knijpkracht. Je haalt op deze manier uit elk stuk fruit het maximale.
Gesloten systeem
Het filter is aan de sapkom bevestigd met een tweezijdig verbinding. Dit zorgt ervoor dat het filter stevig op zijn plaats blijft tijdens het persen van fruit.
Extra
De juicer heeft een antislip-functie aan de onderkant. Deze goede grip zorgt voor een comforabele werkhouding.
30% meer rendement
De perskoepel is speciaal ontworpen voor verschillende soorten fruit. Hierdoor past elk soort fruit goed in de pers en kun je 30% meer sap uit het fruit persen in verhouding tot vergelijkbare juicers.
Afmetingen
Breedte: 19 cm
Hoogte: 55 cm
Diepte: 29 cm
Gewicht: 5.5 kg
Cancan
Sinds 1960 is Cancan expert in juicers en handpersen. De producten van Cancan zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs.
handpers