Carlijn Bröring - Foodless

€ 19,08
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Overzicht
Carlijn leeft al lange tijd met voedselintoleranties en volgens Carlijn hoeft dit niet heel lastig te zijn. Het is alleen belangrijk om te weten waar je moet beginnen. Carlijn neemt je met haar boek mee op ontdekkingstocht in een allergievrije wereld. Met dit boek kun jij de meest creatieve versie van jezelf worden. Foodless laat je de mogelijkheden zien tot heerlijke recepten. Welke intolerantie je ook hebt, met een paar kleine aanpassingen kan ook jij een allergievrij gerecht maken. Kortom: een boek vol inspiratie! 
Carlijn Bröring is een ervaringsdeskundige op het gebied van voedselintoleranties. Zij is een diëtist in opleiding en met haar populaire voedingsblog FOODLESS won zij de Freelancer of the Year-award. Carlijn heeft zelf twee voedselintoleranties, namelijk een gluten- en lactose-intolerantie. Met deze achtergrond heeft zij het boek FoodLess geschreven!
Wij hebben ook een heel leuk interview met Carlijn gedaan. Leer haar kennen en kom meer te weten over Foodless. Bekijk hier ons interview met Carlijn. 
FOODLESS