Cherry / chili
  • Cherry / chili

Cherry / chili Lovechock

40g
€ 3,05
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De Lovechock repen zijn gemaakt van rauwe chocolade. Hieraan zijn kersen en chili toegevoegd als smaakmakers. De onverwachte combinatie zorgt voor een echte smaaksensatie! De Lovechock reep geeft weer energie na het sporten of grote inspanning en is heerlijk als tussendoortje. De grondstoffen die worden gebruikt, zoals met name de cacao, zijn afkomstig van biologisch gecertificeerde leveranciers. Het merk vindt het uitermate belangrijk dat de fabrikanten van de geleverde grondstoffen een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten. Het resultaat is een eerlijke en smaakvolle chocoladereep. De reep is verpakt in een eco-vriendelijke wikkel. Speciaal voor Valentijnsdag heeft Lovechock een lief briefje in de verpakking van de repen gevouwen. In de Loveletter staan verschillende liefdevolle bo
Productvoordelen
Deze handgemaakte chocoladereep heeft rauwe cacao als hoofdzakelijk bestanddeel. Deze cacao bevat een hoog percentage antioxidanten die het lichaam beschermen tegen schadelijke stoffen (vrije radicalen). Tevens zorgen de stoffen in rauwe cacao voor een beter uitgebalanceerde bloeddruk en hormoonspiegel. Van rauwe cacao is bekend dat een kleine hoeveelheid per dag helpt om het cardiovasculair stelsel (het hart) sterk te houden. Ook het cholesterolniveau kan omlaag worden gebracht door dagelijks een kleine portie rauwe cacao te nuttigen. De reep bevat geen gluten, melk of soja.
Gebruiksadvies
De Lovechock chocoladereep met kersen en chili kan op ieder moment van de dag worden genuttigd als tussendoortje of gezonde snack. De reep kan men het best op een koele plek bewaren in een dichte verpakking. Als onderdeel van een gezond eetpatroon wordt aangeraden een reep per dag te nuttigen.
Oorsprong
De reep bevat alleen koud gemalen rauwe cacao afkomstig uit Ecuador. Het koude maalproces zorgt ervoor dat alle goede stoffen in de cacao behouden blijven tijdens het productieproces. De gebruikte cacaobonen zijn van de Arriba Nacional soort en worden geteeld tijdens een scherp bewaakt biologisch proces.
Ingrediënten
Cacaomassa (tenminste 81 % droge cacaobestanddelen), cacaoboter, gedroogde kersen (18%) , gedroogde kokosbloesemnectar, rozijnen, cacaonibs, lucumapoeder, kaneel, cayennepeper, vanille, zeezout. De reep bevat geen soja, gluten of melk als bestanddeel.
LoveChock
830245

Datasheet

Inhoud
40g
Merk
Lovechock