Citrus deodorant Weleda

100ml
€ 14,99
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De frisse, natuurlijke citroengeur neutraliseert ongewenste lichaamsluchtjes zonder de poriën te verstoppen. De deodorant is onschadelijk voor mens en milieu omdat hij geen synthetische anti-transpiranten, zoals aluminiumzouten, bevat en vrij is van parabenen en ftalaten. De deodorant is meerdere malen per dag te gebruiken
Citrus Deodorant bevat pure etherische oliën van citroen en sinaasappel, die voor een sprankelend frisse geur zorgen. Hij geeft je niet alleen urenlang een fris gevoel, maar maakt bovendien dat je je licht en opgewekt voelt.
Werking:De frisse, natuurlijke citroengeur neutraliseert ongewenste lichaamsluchtjes zonder de poriën af te sluiten. De deodorant is vriendelijk voor mens en milieu omdat hij geen synthetische anti-transpiranten, zoals aluminiumzouten, bevat en vrij is van parabenen en ftalaten.  
Voor wie speciaal? 
voor mensen die willen dat hun huid onder de deodorant kan blijven ademen
voor iedereen die niet van synthetische luchtjes houdt, maar wel van een natuurlijke citroengeur  
Tip: Door de praktische pompverstuiver (zonder drijfgas) kan Citrus Deodorant ook prima worden gebruikt voor het verdrijven van muffe luchtjes in kast of kamer.  
Ingredienten:
Citroenolie werkt aangenaam verfrissend en verkwikkend.
Alcohol uit suikerbieten en granen, werkt mild desinfecterend en conserverend.
Water dient ter verdunning.
Compositie van natuurlijke etherische oliën van verschillende citrusvruchten, werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.
Ingredients (INCI):Alcohol, Water (Aqua), Fragrance (Parfum)*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Farnesol*. * from natural essential oils
Gebruik:Naar behoefte meermaals per dag gebruiken. Het flesje heeft een fijne sproeinevel die snel droogt en niet plakt. Contact met ogen en slijmvlies vermijden.  
Inhoud: 100 ml
Weleda
600021

Datasheet

Inhoud
100ml
Merk
Weleda