Coco drink
  • Coco drink

Coco drink DR Martins

1000ml
€ 5,15
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Dr. Martins’ kokoswater is een 100% biologische sap gemaakt van de jonge, groene kokosnoot – een eeuwenoude natuurlijke dorstlesser. Het leek onmogelijk, maar het is de bekende sportarts Dr. Antonio Martins gelukt om de verfrissende, milde doch zoete smaak van vers sap uit de kokosnoot te bottelen. Naast de frisse smaak van het sap, is het drankje ook zeer gezond en mag met recht één van de zuiverste vruchtensappen van de wereld worden gerekend.
Productvoordelen
Kokoswater is van natura rijk aan vitamine C en aminozuren en bevat geen lactose en melkproteïnen. Daarbij komt dat dit vruchtensap hypoallergeen is en niet-genetisch gemanipuleerd. Ook is kokos en het sap cholesterolvrij en is de balans aan mineralen gelijk als aan die in je lichaam. Deze drank is volledig veganistisch en biologisch product: ideaal voor de bewuste genieter.
Gebruiksadvies
Wanneer je een bewuste voeding belangrijk vindt, is het verstandig om elke dag kokoswater te drinken. Hierbij is het belangrijk om de kwaliteit van het gebottelde sap in het achterhoofd te nemen: Dr. Martins’ drank bevat uitsluitend het verfrissende sap van jonge kokosnoten. Niet gek dat het sap daarom zo zacht en verfrissend smaakt. Het sap bevat 2,6 gram natuurlijke suikers per 100 ml. Diabetici wordt daarom geadviseerd eerst met hun huisarts te overleggen alvorens het drankje te nuttigen. Het drankje is niet geschikt voor baby’s en peuters tot 3 jaar.
Oorsprong
Dr. Antonio Martins is een bekende sportarts uit het Oostenrijkse Wenen. Hij studeerde in Brazilië en Engeland en werkte als kinderarts in Londen, Wenen en Riyad. Daarnaast heeft hij een certificaat behaald in de traditionele Chinese geneeskunde. Tijdens een van zijn onderzoeken ontdekte hij dat het sap van de kokos een extreem hoge voedingswaarde heeft. Gefascineerd door de natuurlijke gezondheid van het sap van de kokosnoot heeft Dr. Martins geprobeerd de excentrieke smaak van het sap te bottelen. Met succes! Biologische teelt en lichamelijke conditie staan hoog in het vaandel bij de dokter, dus de kokosnoten komen van zorgvuldig geselecteerde plantages en bij het gepatenteerde filteringsproces worden geen genetisch gemanipuleerde producten toegevoegd.
Ingrediënten
Het gebottelde sap bestaat uit puur kokosnootsap van gecontroleerde biologische teelt, oxidatie-vertrager en ascorbinezuur. Het sap bevat dus geen cholesterol, geen melkeiwit, geen lactose en geen gluten.
Dr Martins
829767

Datasheet

Inhoud
1000ml
Merk
DR Martins