Cranberry & macadamia dark chocolate
  • Cranberry & macadamia dark chocolate

Cranberry & macadamia dark chocolate Eat Natural

45g
€ 1,55
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Eat Natural is de merknaam voor een serie verantwoorde en glutenvrije repen die worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, met daarin hele stukken noot en fruit en die worden gegeten als tussendoortje of tijdens het sporten.
Eat Natural is de merknaam voor een serie verantwoorde en glutenvrije repen die worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, met daarin hele stukken noot en fruit en die worden gegeten als tussendoortje of tijdens het sporten. Eat Natural wordt gemaakt in Engeland maar het oorspronkelijke idee voor de receptuur van de repen komt uit Australië, vandaar ook de boomerang die je terug ziet in het logo. Eat Natural repen zitten tjokvol met hele stukken noot en gedroogd fruit. Daardoor zie je wat je proeft en proef je wat je ziet. Alle Eat Natural repen zijn glutenvrij, bevatten geen kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen, zijn ongezwaveld en geschikt voor vegetariërs. Voor het maken van onze repen maken we uitsluitend gebruik van de allerbeste ingrediënten die worden aangekocht vanuit de hele wereld. Als voorbeeld noemen wij sultana's en hazelnoten uit Turkije, amandelen uit Spanje, jumborozijnen uit Chili, walnoten uit India, kokosnoot uit de Filippijnen en honing uit Mexico. Het welzijn van de boeren die deze ingrediënten verbouwen is voor ons heel erg belangrijk want daar begint voor ons duurzaam ondernemen.
Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
Geen conserveringsmiddelen.
Glutenvrij & vegetarisch verantwoord.
IngrediëntenPure chocolade 20%, (cacaomassa, suiker, kokosnoot 14%, glucosestroop, sultanarozijnen 12%, paranoten 11%, gepofte rijst (rijst, rietsuiker), gedroogde veenbessen 7% (veenbessen, suiker, zonnebloemolie), macadamia noten 6%, honing.
801663

Datasheet

Merk
Eat Natural
Inhoud
45g