Crunchy chocoladereep
  • Crunchy chocoladereep

Crunchy chocoladereep Kineslim

3st
€ 9,19
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Deze lekkere uitgebalanceerde Chrunchy Chocolade repen zijn de ideale snacks voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.
Kineslim Crunchy chocoladereep
Rijk aan proteïnen, rijk aan vezels.
Deze lekkere uitgebalanceerde Chrunchy Chocolade repen zijn de ideale snacks voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.
Proteine dieeten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten (sui­kers) en vetten, waardoor het lichaam verplicht wordt haar vetreserves aan te spreken voor de dagelijkse energie­voorziening. Dit leidt tot een zichtbare verandering van de vormen van het lichaam. De grootste verandering vindt plaats bij voorkeur plaats op de zones waar het meeste vet opgehoopt zit, De spiermassa blijft behouden wat een nor­male verbranding ten goede komt. Het resultaat is goed zichtbaar in de spiegel.
Hoogste kwaliteit
Dankzij het een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim u de hoogste kwaliteit volgens het purity+science label. Het geheim zit hem in de juiste proteïnemix HP+ High protein complex (uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt Kineslim u de juiste dosering aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.
De Kineslim voordelen :
• Proteïnediëten op maat
• Zeer eenvoudig in gebruik
• Lekker & gevarieerd
• Met toegevoegde Vitaminen & Mineralen
Ingredienten
Knapperige sojabolletjes (soja-eiwit, tapioca zetmeel, zout), gezoete chocolade-omhulsel (cacaopasta, zoetstof: maltitol, cacaoboter, melkvetstof, emulga­tor: sojalecithine, vanille) (20%), vulstof: poly­dextrose, bevochtigingmiddel: glycerol, ge­hydrolyseerde gelatine, cacaopasta (5,1%), magere cacao (3,7%), palmolie, tarwemeel, melkeiwitten, aroma’s, plantaardige vetstof, sacharose, emulgator: sojalecithine, zoet­stof: sucralose, zout, zuurteregelaar: natrium en ammoniumbicarbonaat.
Allergenen:
Gluten (tarwe), melk, soja.
Gemiddelde analyse van de voedingswaarde


Nutritionele waarde
100 g
40 g


Energetische waarde
373 kcal
149 kcal


 
1556 KJ
622 KJ


Eiwitten
32,7 g
13,1 g


Koolhydraten:
23,9 g
9,6 g


- suikers
1,7 g
0,7 g


- polyolen
16,3 g
6,5 g


- zetmeel
5,9 g
2,4 g


Vetten:
15,7 g
6,3 g


- verzadigde vetzuren
8,8 g
3,5 g


Voedingsvezels:
15,9 g
6,4 g


Natrium:
0,44 g
0,18 g


Netto gewicht : 3 x 40 g: 120 g
Gebruiksaanwijzing:
1 reep per dag als tussendoortje of in het kader van een proteïnerijk dieet. Drink een glas water bij de reep.
Gebruiksvoorzorgen:
Niet te gebruiken als enige voedingsbron. Te gebruiken in het kader van een voedingsdieet waarbij men voldoende drinkt (2L per dag). Niet geschikt voor kinderen, opgroeiende jongeren, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, bejaarden of personen met ernstige gezondheidsproblemen. Proteïnerijke kuren niet langdurig volgen zonder professionele begeleiding. Overmatig gebruik kan een laxatief effect hebben.
Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.
Fabrikant:
Oce Bio 
Nijverheidstraat 96 
B-2160 Wommelgem
08-2014
 
Kineslim
888351

Datasheet

Merk
Kineslim
Inhoud
3st