Dino ester C
  • Dino ester C

Dino ester C Orthica

90kt
€ 16,80
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Orthica Dino C draagt bij aan een goede weerstand. De vitamine C is belangrijk voor de bloedvaten en het behoud van sterke botten. Daarnaast is vitamine C een antioxidant en helpt het bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Speciaal voor kinderen in de vorm van smakelijke kauwtabletten.
Samenstelling:
Eén kauwtablet bevat:
Vitaminen
vitamine C (calciumascorbaat[Ester-C®])
100 mg
Met vitamine C Metabolieten
 
-L-threonzuur-L-lyxonzuur-L-xylonzuur
 
citrus bioflavonoiden complex
5 mg
 
 
Kruiden - planten (bestanddelen)
Malpighia punicifoliaextract (acerola)
 
(25% ascorbinezuur)
10 mg
Ingredienten:dextrose, zoetstof (xylitol), calciumascorbaat (Ester-C®), kleurstof (rode bietenpoeder), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), framboosaroma, Malpighia punicifoliaextract, smaakversterker (citroenzuur), citrus bioflavonoiden complex.Bevat geen: gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-,geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Inhoud: 90 kauwtabletten
Gebruik:Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 kauwtablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 kauwtabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Fabrikant:OrthicaPostbus 102951301 AG Almere
 
De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.
Orthica
105395

Datasheet

Merk
Orthica
Inhoud
90kt