Dode zeezout
  • Dode zeezout

Dode zeezout Sea-Line

1000g
€ 6,95
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Vind jij het heerlijk om in bad te gaan? Gebruik dan eens Dode Zeezout en je voelt je herboren!
Dode zeezout Sea-Line
Opgelost in lauwwarm water als ligbad óf voetenbad, zuivert dit gecertificeerde Dode Zeezout het lichaam van binnen én van buiten. Het stimuleert de huidstofwisseling, de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen en maakt de huid schoon, gezond en kalm. Stijve spieren en gewrichten worden weer soepel en het ontspant heerlijk bij stress of na lichamelijke inspanning.
Opgehoopte afvalstoffen, onzuiverheden, huidschilfers en een vermoeid gevoel worden samen met het badwater weggespoeld!
De balans herstellen
Door te kijken naar wat je eet en drinkt en door een Dode Zeezoutbad aan je levensstijl toe te voegen zul je snel zowel fysiek als mentaal de voordelen zien en voelen. Verlaging van het toxische niveau in je body leidt absoluut tot en mooie, heldere huid, gezond haar, sterke nagels en een verhoogd energieniveau.
Voetenbad
Heb je niet veel tijd en wil je toch even detoxen, neem dan 10 minuutjes een voetenbad, je zult je herboren voelen. Maak het ritueel compleet en verwen je voeten met de intensieve vochtboost Mineral Bio Body Butter.
Gebruik Dode Zeezout Sea-Line
De dode zeezout is uitsluitend voor uitwendig gebruik.- Voor het lichaam: een oplossing van 8 eetl. zout in warm badwater (± 38°C)- Voor de hoofdhuid: een oplossing van 3 eetl. zout in bakje warm water ( ± 38°C) - Voor een voetenbad: een oplossing van 5 eetl. zout in voetenbad met warm water (± 38°C)
Voor een optimaal resultaat is het aan te raden na ieder bad de huid te behandelen met Sea·line Mineral Face & Body treatment of Sea·line Mineral Bio Body Butter. Na een voetenbad Sea·line Mineral Bio Body Butter of Earth·line Voetcrème.
Sea-Line
781997

Datasheet

Merk
Sea-Line
Inhoud
1000g