Ester C 500
  • Ester C 500

Ester C 500 Orthica

90tb
€ 35,75
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Orthica Ester-C-500 is beter opneembaar en langer actief. De vitamine C draagt bij aan de weerstand van het lichaam. Het draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor de bloedvaten en voor het behoud van sterke botten. Daarnaast is het een antioxidant dat bijdraagt aan de bescherming van de gezonde lichaamscellen.
Samenstelling:
Eén tablet bevat:
Vitaminen
vitamine C (calciumascorbaat (Ester-C®))
500 mg
met vitamine C-metabolieten- L-threonzuur- L-lyxonzuur- L-xylonzuur
Ingredienten:calciumascorbaat (Ester-C®), maltodextrine, vulstof (microkristallijne cellulose), glansmiddel (schellak), antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat).Bevat geen:gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Inhoud: 90 tabletten
Gebruik:Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.
Fabrikant:OrthicaPostbus 102951301 AG Almere
 
De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.
Orthica
114062

Datasheet

Inhoud
90tb
Merk
Orthica