Evening primrose oog- en lipcontourcreme
  • Evening primrose oog- en lipcontourcreme

Evening primrose oog- en lipcontourcreme Weleda

10ml
€ 27,99
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Deze herstellende crème verstevigt het gebied rondom de ogen en lippen. De crème verzacht diepe rimpels en vermindert vochtophopingen rondom de ogen.
Deze herstellende crème verstevigt het gebied rondom de ogen en lippen. De crème verzacht diepe rimpels en vermindert vochtophopingen rondom de ogen. Het resultaat is een stevigere en gladdere huid rondom de ogen en lippen. Geschikt bij contactlenzen. Revitaliseert en versterkt de rijpe huid - Herstelt en verstevigt de tere huid rondom de ogen en lippen  - Verzacht diepe rimpels - Vermindert vochtophoping rondom de ogen - Kan gebruikt worden door dragers van contactlenzen
Ingredienten Water/Bronwater, Zonnebloemolie, Alcohol, Jojobaolie, Macadamianootolie, Glyceryl stearaat SE, Glycerine, Onverzeepbare bestanddelen van olijfolie, Cacaoboter, Bijenwas, Sacha-Inchi olie, Distillaat van hamamelis, Teunisbloemolie, Extract van Aziatische waternavel (gotu kola), Extract van echte heemstwortel, Extract van gomheester, Xanthaan, Melkzuur, Glycerylcaprylaat, Sucroselauraat. Gebruik 's Ochtends en 's avonds een hoeveelheid ter grote van een parel zacht rondom de ogen en lippen inkloppen.
Weleda
833179

Datasheet

Merk
Weleda
Inhoud
10ml