Foliumzuur 800 Orthica

120tb
€ 10,80
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Orthica Foliumzuur-800 ondersteund de groei van het weefsel tijdens de zwangerschap. Daarnaast helpt het tegen vermoeidheid en stress. Goed te combineren met B12-1000 SR, B12-zuigtabletten en Co-Enzym B12-1500 zuigtablet.
Samenstelling
Eén tablet bevat: 
Vitaminen
foliumzuur (vitamine B11)
800 mcg
vitamine B12 (cyanocobalamine)
5 mcg
Ingrediënten
vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose), vitaminen, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).
Bevat geen:gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Inhoud: 120 tabletten
Gebruik:De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Orthica
106241

Datasheet

Merk
Orthica
Inhoud
120tb