Gemengde notenpasta met zeezout eko
  • Gemengde notenpasta met zeezout eko

Gemengde notenpasta met zeezout eko Horizon

350g
€ 8,75
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Gemengde notenpasta met zeezout is een biologische pasta van Horizon. De gemengde notenpasta is gemaakt van&nbsphazelnoten en amandelen en op smaak gebracht met een klein beetje zeezout. Dit maakt het tot een smakelijk broodbeleg. Daarnaast is de notenpasta een natuurlijk product en gezond voor het lichaam. 
Gemengde notenpasta
De gemengde notenpasta is precies wat de naam zegt - een mengsel van verschillende noten die zijn gebruikt om pasta van te maken. De pasta bestaat enkel uit geroosterde hazelnoten, amandelen en een beetje zeezout. Niets anders toegevoegd. De smaak is onvergelijkbaar met andere notenpasta's. De noten worden binnen 1-2 dagen geroosterd en gemalen tot een smeerbaar mengsel. Verscheping gebeurd zeer snel na dit proces. Let op dat elk potje gemengde notenpasta kan variëren van smaak. Dit is bekend bij producten die zo dicht bij de natuur staan.
Gemengde notenpasta: super gezond!
Zoals misschien wel bekend is, bevatten noten een ruime hoeveelheid vet. Een noot bestaat ongeveer voor de helft uit vet. Dat klinkt natuurlijk erg ongezond, maar goed nieuws: deze vetten bestaat voor het grootste deel uit meervoudig onverzadigde vetzuren (omega-3 vetzuren). Deze vetten zijn gezond en bieden juist bescherming tegen hart- en vaatziekten en houden het cholesterolniveau in uw lichaam op peil. Dit zorgt er dus voor dat onze gemengde notenpasta niet alleen erg lekker is, maar ook super gezond.
Notenpasta, het wondermiddel
Behalve gezonde vetten heeft onze gemengde notenpasta nog meer te bieden. Onze notenpasta zit vol met eiwitten, calcium, ijzer en verschillende soorten vitaminen B. Deze voedingsstoffen zitten vol met essentiële antioxidanten die belangrijk zijn voor ons lichaam.
Gemengde notenpasta kan altijd!
Doordat onze gemengde notenpasta boordevol zit met noten, zorg dit ervoor dat u snel een vol gevoel krijgt. Hierdoor hebt u minder trek in andere (ongezonde) dingen. Zoals u kunt lezen heeft onze gemengde notenpasta vele gezondheidsvoordelen. Hierdoor kunt u de pasta altijd gebruiken op een cracker of boterham. Daarnaast is onze gemengde notenpasta ook heerlijk om mee te koken.
TIPS!
Roeren voor gebruik. De oliën van de noten mengen zich hierdoor goed door de pasta. Gekoeld bewaren is niet nodig. U kunt ongeveer drie maanden genieten van deze heerlijke gemengde notenpasta.
Natuurvoeding
Misschien bent u niet op zoek naar gemengde notenpasta, maar naar andere natuurvoedingsproducten. Bekijk dan ook ons aanbod in Ume su, hazelnoot rozijnenpasta of sanature maandverband. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op.
 
Horizon
721857

Datasheet

Merk
Horizon
Inhoud
350g