Goji orange
  • Goji orange

Goji orange Lovechock

40g
€ 3,05
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Deze chocoladereep combineert de kracht van rauwe chocolade met de fruitige mix van gedroogde gojibessen en zwoele sinaasappelolie en -bloesems. Hij is perfect als gezond en hartig tussendoortje, als snack of zelfs als dessert. Speciaal voor Valentijnsdag heeft Lovechock een lief briefje in de verpakking van de repen gevouwen. In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die de gever van de reep voor zijn geliefde kan aankruisen. Er is daarnaast nog ruimte om een persoonlijk bericht op te schrijven.
'Hapiness Inside', dat is de slogan van Lovechock: honderd percent biologisch en verantwoord geteelde, rauwe cacao met zwoele, fruitige vullingen.
De weldaden van Lovechock
De kracht van deze lekkernij zit in het productieproces. In tegenstelling tot doorsnee repen wordt de cacao hier 'rauw' behandeld. Dat betekent dat de bewerkingstemperatuur tijdens het productieproces nooit boven de 49°C komt. Hierdoor blijft de kracht van de cacao optimaal bewaard. Ook blijven zo veel van de deugdzame stoffen uit de boon ook in de cacao aanwezig. Dat geldt met name voor de anti-oxidanten (flavonoïden) en de zogenaamde 'liefdesstofjes', die zorgen voor het 'goed gevoel' bij het eten van cacao.
Dankzij dit unieke proces en het liefdevol handwerk dat ermee gepaard gaat, is de Lovechock chocoladereep 100% biologisch en milieuvriendelijk. De reep is melkvrij, sojavrij, glutenvrij en gezoet met kokosbloesem-nectar in plaats van geraffineerde suikers. Naast flavonoïden en liefdesstofjes kan hij ook sporen van noten bevatten.
Gebruiksadvies
Deze reep past uitstekend in een veganistisch dieet. het wordt het beste droog bewaard op een koele temperatuur tussen 12 en 17 graden Celsius en is ten minste zes maanden houdbaar.
Trouw aan de oorsprong
Voor de creatie van 'Hapiness Inside' kunnen uiteraard enkel de beste, biologische bestanddelen voldoen. Daarom vormt de 'Arribo Nacionale' de basissteen van de Lovechock repen. Deze cacaoboon uit Ecuador is de koning van zijn soort. Hij levert wat men noemt 'specialiteitscacao' of 'cacao fino de aroma' op. Deze boon wordt ter plaatse geteeld door kleine boeren met aandacht voor biodiversiteit en natuurteelt wars van pesticiden.
Ingrediënten
Zo goed als alle ingrediënten van deze Goji-sinaasappel cacaoreep zijn van biologische oorsprong: van de cacaomassa en cacaoboter, tot de nectar van gedroogde kokosbloesem en de gedroogde gojibessen (9%) en boekweit. Verder bevat deze reep, naast zeezout, biologische gewonnen lucumapoeder, bourbonvanille, kaneelpoeder, sinaasappelolie en sinaasappelbloesem. Het chocoladedeel bestaat uit minstens 81% cacaobestanddelen.
LoveChock
884155

Datasheet

Inhoud
40g
Merk
Lovechock