Hazelnoot rozijnenpasta eko
  • Hazelnoot rozijnenpasta eko

Hazelnoot rozijnenpasta eko Horizon

350g
€ 5,95
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Deze biologische hazelnoot-rozijnenpasta van Horizon is weer eens wat anders voor op brood. Naast zijn unieke smaak is de pasta glutenvrij en lactosevrij.
Hazelnoot rozijnenpasta
Je hebt hazelnoot en je hebt rozijnen. Maar nu hoef je nooit meer te kiezen! Het mooie is dat deze twee hemelse producten nu gecombineerd zijn in een overheerlijke pasta. De hazelnoot rozijnenpasta is er eindelijk! Deze gemengde pasta is gemaakt van pure hazelnoten en rozijnen. De pasta is te gebruiken in gebak, ijs, dessert, chocoladetruffels of natuurlijk voor op brood. Niet alleen op brood is de pasta lekker. Het kan ook als basis van brooddeeg gebruikt worden. Hierdoor krijgt het brood een heerlijke diepe smaak. Het is een prima alternatief wanneer je iets anders dan pindakaas op je brood wil smeren. U kunt al Hazelnoot rozijnenpasta kopen vanaf €8.95 bij Ecomarkt.
Ingrediënten van hazelnoot rozijnenpasta
biologische hazelnoten (geroosterd), rozijnen
Energie / kJ2250 kJ 
Energie / kCal 620 kcal 
Eiwit plantaardig14 gram 
Koolhydraten totaal12 gram
Vet totaal 57 gram
 
Ideaal broodbeleg 
De hazelnoot rozijnenpasta van Horizon is een biologische pasta gemaakt van de beste hazelnoten en rozijnen. Deze heerlijke combinatie maakt het tot een ideaal broodbeleg dat geschikt is voor zowel de lunch als het ontbijt.
Zelf brood maken
Wanneer u ervoor kiest om zelf brood te bakken waar u de overheerlijke hazelnoot rozijnenpasta overheen kunt smeren, kies er dan voor om dit brood te bakken met wijnsteekbakpoeder. Dit bakpoeder is een rijsmiddel dat zorgt voor volume en luchtigheid bij baksels. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Bij veel bakpoeders, zoals die van Dr, Oetker, worden chemische rijsmiddelen toegevoegd.
Natuurvoeding
Misschien bent u niet op zoek naar hazelnoot rozijnenpasta, maar naar andere natuurvoedingsproducten. Bekijk dan ook ons aanbod in la bio idea pizzabodems of gemende notenpasta. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op.
Horizon
802229

Datasheet

Merk
Horizon
Inhoud
350g