Herbal ayurveda dental cream
  • Herbal ayurveda dental cream

Herbal ayurveda dental cream Himalaya

100g
€ 3,79
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De tandpasta beschermt en versterkt tandvlees en tanden.

Een Ayurvedische tandpasta met een speciale samenstelling van geselecteerde kruiden.
Door een combinatie van het beste van traditionele gezondheidszorg met jaren van wetenschappelijk onderzoek, biedt dit product de beste natuurlijke mondverzorging voor de hele familie. De tandpasta heeft een antibacteriële en antioxidante werking. Dit zorgt ervoor dat plak en bacteriën die gaatjes en andere infecties veroorzaken, worden bestreden. Voorkomt kiespijn, slechte adem en bloedend en geïrriteerd tandvlees. De tandpasta geneest geïrriteerd tandvlees en voorkomt plakvorming.
Dental Cream gaat ontsteking tegen en biedt verlichting bij ontstekingen. Beschermt en versterkt tandvlees en tanden. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat Indian Lilac, Granaatappel en Babool effectief zijn bij het bestrijden van verscheidene gebitsafwijkingen, waaronder een slechte adem. Fluorspar is een combinatie van Limoen met fluoride en werkt als natuurlijke bron voor fluoride om gaatjes te voorkomen.
Kenmerken:-    Mondverzorging voor de hele familie-    Versterkt & Beschermt-    Een product op basis van de Ayurveda leerIngrediënten: -    Bishop’s Weed (Carum copticum) heeft mondverfrissende, antiseptische en verlichtende eigenschappen.-    Fluorspar (Vaikranta bhasma) is een combinatie van Limoen met fluor. Het is een natuurlijke bron van fluor. Dit voorkomt tandbederf. -    Neem (Azadirachta indica) heeft een antiseptische en een antischimmel werking en wordt veel gebruikt in tandpasta’s.-    Toothache Tree (Zanthoxylum alatum) wordt gebruikt tegen bloedend tandvlees en gevoelige tanden.-    Granaatappel (Punica granatum) beschermt en versterkt het tandvlees en gaat zwellingen tegen. -    Indian Gum-Arabic Tree (Acacia arabica) wordt gebruikt als een extern middel om zweren in de mond tegen te gaan. -    Triphala (Embilca officinallis, Terminalia chebula, Terminalia bellirica) stopt het bloeden van tandvlees en gaat zweren tegen. -    Five-Leaved Chaste Tree (Vitex negundo) werkt pijnstillend en heeft krachtige, ontstekingsremmende en pijnverlichtende eigenschappen. -    False Black Pepper (Embelia ribes) heeft een antibacteriele werking tegen E.cole (Escherichia coli) en een kalmerende werking. Ayurverdic Dental Cream is te gebruiken bij gebitsontstekingen, paradontitisch, gingivitis, tandplak, slechte adem en bloedend tandvlees.
 

Recent bekeken
Himalaya Herbals Age Defying Hand Cream
Himalaya Herbals Nourishing Hand Cream
Himalaya Herbals Lip Balm
HairGro Shampoo
HairGro Capsules
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.
 
Himalaya
881046

Datasheet

Inhoud
100g
Merk
Himalaya