Kabeljauwleverolie
  • Kabeljauwleverolie

Kabeljauwleverolie Orthica

90ca
€ 11,60
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Orthica Kabeljauwleverolie is een natuurlijke bron van vitamine A. Het draagt bij aan een goede weerstand en is goed voor het gezichtsvermogen. De Vitamine D in Orthica Kabeljauwleverolie zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden.
Samenstelling:
Een softgel bevat:
Vitaminen
2vitamine A (2664 ie)
800 mcg
- vitamine A (retinylpalmitaat)
680 mcg
- vitamine A (uit kabeljauwleverolie)
120 mcg
¹vitamine D3 (200 ie)
5 mcg
- vitamine D3 (cholecalciferol)
4 mcg
- vitamine D3 (uit kabeljauwleverolie)
1 mcg
 
 
Diversen
omega-3-vetzuren (uit kabeljauwleverolie)
 
- EPA (eicosapentaeenzuur)
26 mg
- DHA (docosahexaeenzuur)
32 mg
Ingrediënten
kabeljauwleverolie, gelatine, geleermiddel (glycerine), vitaminen.
Bevat geen:gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Inhoud: 90 capsules
Gebruik:De aanbevolen dosering is 1 softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 1 jaar.
Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Orthica
510314

Datasheet

Merk
Orthica
Inhoud
90ca