Kanuka honing
  • Kanuka honing

Kanuka honing Svens Island

250g
€ 56,50
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

Overzicht
Kanuka Honing. Verborgen in de glooiende valleien van Great Barrier Island, Nieuw-Zeeland, ligt de gouden nectar van de Kanuka honingbij.
Kanuka Honing. Verborgen in de glooiende valleien van Great Barrier Island, Nieuw-Zeeland, ligt de gouden nectar van de Kanuka honingbij. Het verzamelen van deze zeldzame honing gebeurt maar een keer per seizoen als de bloemen van de Kanuka boom in volle bloei staan.
Sven's Island Kanuka Honing is een zeer unieke honing. Afkomstig van het Great Barrier Island, wordt deze honing gekenmerkt door de unieke en hoogwaardige kwaliteiten. Kanuka Honing heeft een prachtige smaak en biedt ondersteuning aan zowel uw gezonde spijsvertering als weerstand. Daarnaast kan Kanuka Honing ook toegepast worden op de huid.  Kanuka Honing is één van de best bewaarde geheimen van Moeder Natuur uit Nieuw Zeeland. 
Hoogwaardige Kanuka Honing met unieke phytonutriënten en AGP (Arabinogalactan proteïne).
Sven's Island Kanuka Honing biendt natuurlijke ondersteuning van uw gezonde spijsvertering en weerstand en biedt ondersteuning bij verschillende soorten huidirritaties. Sven's Island Kanuka Honing is koudgeslingerd en niet verhit. UKF® (Unique Kanuka Factor) is een wetenschappelijk (IANZ) meetbaar component.
Sven's Island Kanuka Honing - KLINISCH GETEST
Sven’s Island Kanuka Honing wordt getest in laboratoria (IANZ geaccrediteerd) op zowel Methylglyoxal, DHA, HMF en AGP. Kanuka Honing bevat het unieke AGP eiwit; dit biedt een natuurlijke ondersteuning van het gezonde afweersysteem. UKF 8+ bevat 8 mg/ kg AGP (Arabinogalactan proteïne).
Ingredienten
Kanuka honing
Voedingswaarde per 100 gr.:
1430 kj energie,
0,2 eiwit,
0,85 gr. vet,
81.7 gr. koolhydraten;
waarvan 77.2 gr. suikers,
0 gr. vezels en
12 mg. natrium.
Gebruik
Heerlijk in een smoothie, op brood of in de yoghurt. Kanuka Honing smaakt heerlijk direct uit de pot. Een kleine (thee)lepel 30 minuten voor elke maaltijd zorgt voor een pure smaakervaring en smaaksensatie. Kanuka Honing is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar en kan het beste bij een constante kamertemperatuur worden bewaard.
Fabrikant: 
Sven's Island 
New Zealand
Benelux Importeur en Distributeur:
Star Remedies BV
Sloterweg 150
1171 CV Badhoevedorp
837489

Datasheet

Merk
Svens Island
Inhoud
250g