Kelp 150 Orthica

120tb
€ 10,25
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Kelp is een zeewiersoort die van nature veel jodium bevat. Hierdoor is kelppoeder een uitstekende bron van jodium voor mensen die meer jodium binnen willen krijgen. Orthica kelp (120 tabletten) is jodium in handige tabletvorm, waarvan u maar één tablet per dag hoeft in te nemen.
Meer energie met Orthica kelp
Doordat het lichaam zelf geen jodium aan kan maken, kan jodium uitsluitend uit voeding gehaald worden. Door onder andere de uitputting van de bodem en het ongezonde westerse voedingspatroon, bevat onze voeding echter steeds minder jodium. Hierdoor zijn veel mensen in meer of mindere mate jodiumdeficiënt. Een vergrote schildklier, een te traag werkende schildklier, vermoeidheid en overgewicht kunnen symptomen zijn van een jodiumtekort. Vooral vegetariërs en veganisten lopen risico op een jodiumtekort, omdat jodium vooral in dierlijke producten aangetroffen wordt. Ook na zwangerschap en borstvoeding kan een jodiumtekort ontstaan.
Doordat jodium de werking van de schildklier stimuleert, zorgt jodium voor meer energie en een snellere stofwisseling. Kelp wordt dan ook vaak gebruikt om af te vallen of wanneer men zich moe en lusteloos voelt.
Natuurlijke producten
Orthica producten worden ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en zijn van een hoge kwaliteit en zuiverheid. Orthica maakt gebruik van natuurlijke hulpstoffen en Orthica producten bevatten zo veel mogelijk kruiden- en vruchtenextracten, waardoor u de garantie heeft van een natuurlijk product van optimale kwaliteit.
Gebruiksadvies
De aanbevolen dosering van Orthica kelp is 1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd door een behandelaar. Om een optimale opname van de kelp te bevorderen, kan de tablet het best tijdens een maaltijd ingenomen worden.
Ingrediënten
Orthica kelp is zeer zuivere kelp, van natuurlijke oorsprong.
Ingrediënten per tablet: Ascophyllum nodosumextract (kelp) 176 mg, 0,085 % jodium 150 mcg, Vulstof (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose), Ascophyllum nodosumextract, Antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, talk), Glansmiddel (hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), Urtica dioica
Dit product bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen en is geschikt voor vegetariërs.
Natuurvoeding
Misschien bent u niet op zoek naar kelp poeder, maar naar andere natuurvoedingsproducten. Bekijk dan ook ons aanbod in biologisch kokoswater, Orthica Teener Multi of suikervrije producten. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op.
Orthica
108088

Datasheet

Merk
Orthica
Inhoud
120tb