Kids sun spray SPF 50 disney bio
  • Kids sun spray SPF 50 disney bio

Kids sun spray SPF 50 disney bio Lovea

100ml
€ 18,99
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Lovea Zonnebrand voor kinderen biedt een hoge UV-bescherming. De factor 50 zonnebrand beschermt tegen zowel UVA- als UVB- straling. Geen toegevoegde parabenen en parfums, maar een minerale zonnefilter met 100% natuurlijke ingrediënten. De zonnebrand wordt geleverd in een handige spray fles met een vrolijk Diney design.
Zonnebrand kids SPF50 Lovea
Kinderen hebben nog een tere huid en dat vraagt om een hoge UV-bescherming. De zonnespray voor kids van Lovea heeft factor 50 en is voorzien van een vrolijk Disney design. De spray beschermt tegen zowel de UVA- als de UVB-straling. De zonnespray heeft een 100% natuurlijk mineraal filter op basis van titaniumdioxide. Daarnaast is deze zonbescherming ook nog waterbestendig en vrij van parfums en parabenen. 
Gebruik zonnespray
Breng de spray riant aan op het lichaam van het kindje. 
Ingrediënten
DICAPRYLYL CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, TITANIUM DIOXIDE, ARGANIA SPINOSA OIL, STEARIC ACID, ALUMINIUM HYDROXIDE, POLYGLYCERYL-3, DIISOSTEARATE, OLEYL ALCOHOL, ZANTHOXYLUM ALATUM EXTRACT. 
(100% natuurlijke ingrediënten, 11% organische ingrediënten)
Lovea zonbescherming
De zonbescherming van Lovea is gecertificeerd en biologisch. Het bevat minerale bescherming tegen UV-straling. Deze minerale bescherming staat garant voor veilig en gezond bruinen. 
De producten van LOVEA BIO bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Alle formules zijn bovendien vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums
Lovea
885866

Datasheet

Merk
Lovea
Inhoud
100ml