Kokos cooking cream extra virgin
  • Kokos cooking cream extra virgin

Kokos cooking cream extra virgin Royal Green

325ml
€ 9,49
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De Royal Green Kokosolie Extra Vierge ml is van 100% gecertificeerd biologische oorsprong en perfect om in te bakken en braden. 
Royal Green kokosolie (extra vierge) 
De extra virgin kokosolie van Royal Green is gemaakt 100% biologische kokosnoten. Zodra de kokosnoten geplukt worden van de kokosbomen, worden deze ontdaan van hun groene schil. De bruine harde bast van de kokosnoten wordt vervolgens gebroken. Zo komt het verse kokosvlees vrij. Dit kokosvlees wordt in een ijskoud bad gedaan om klaargemaakt te worden voor de persing. De persing van het kokosvlees gebeurt altijd binnen 24 uur na het oogsten van de kokosnoten. De kokosolie die hieruit voorkomt wordt zorgvuldig gecontroleerd op de kwaliteit. Als de kwaliteit goed is worden glazen potten gevuld met de kokosolie. De kokosolie is niet vermengd met ontgeurde kokosolie en is dus 100% puur.
De extra virgin kokosolie is te gebruiken voor het bakken, braden, wokken en frituren van eten. Als vervanger van olie, boter of margerine. Ook kan je de olie gebruiken om je (droge) huid of mond te verzorgen. Het dient als een voedend haarmasker. Je kan de kokosolie als zachte massageolie gebruiken. En ook is de kokosolie een prima deodorant.
Ingrediënten
100% biologische kokosnootolie.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
 
 
Energie / kJ
3370
kJ 
Energie / kCal
 820
kcal 
Eiwit plantaardig
 0
gram 
Koolhydraten totaal
 0
gram 
Suikers
0
gram 
Voedingsvezel
 0
gram 
Vet totaal
 91
gram
Vet verzadigd
85
gram
Vet enkel onverzadigd
5
gram
Vet meervoudig onverzadigd
1
gram
Natrium
<0,01
gram
Laurinezuur
40 - 56
%
Gebruik kokosolie
Bakken, braden, wokken en frituren is nog nooit zo gezond geweest. Ook te gebruiken ter vervanging van boter. De gecertificeerd biologische kokosolie van Royal Green is een zeer gezonde olie die al haar goede eigenschappen behoudt bij verhitting. Ideaal ter vervanging van onder andere olijfolie. Tijdens het braden, wokken, bakken of frituren is er geen vorming van schadelijke stoffen of vrije radicalen. Rijk aan laurinezuur, licht verteerbaar en zonder transvetzuren.
774912

Datasheet

Merk
Royal Green
Inhoud
325ml