Kokosbloesem suiker
  • Kokosbloesem suiker

Kokosbloesem suiker Royal Green

200g
€ 6,19
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De Royal Green Kokosbloesemsuiker is van 100% gecertificeerd biologische oorsprong en niet-geraffineerd. Ben je op zoek naar een alternatief voor gewone suiker? Dan is kokosbloesemsuiker (ook wel kokossuiker genoemd) het alternatief voor jou. De biologische suiker wordt gemaakt van de bloesem van de kokospalm en smaakt lekker zoet. Ideaal als vervanger van geraffineerde witte suiker in je koffie, thee en bakrecepten!
Royal Kokosbloesem suiker - Voor zoetekauwen
Of je nu een schepje suiker over de yoghurt, havermoutpap of in je koffie doet, Nederlanders zijn echte zoetekauwen. Dat komt omdat de eerste smaak waarmee we in aanraking komen (moedermelk) zoet is. Gewone suiker kan echter nadelige gevolgen hebben voor je gezondheid. Zo kan geraffineerde witte suiker sneller voor overgewicht zorgen en kun je er huidproblemen van krijgen. Vaak kiezen we als alternatief dan voor rietsuiker of honing, maar als je echt verantwoord suiker wilt gebruiken kun je beter voor suiker van de kokosbloesem kiezen.
Meer voedingsstoffen kokosbloesem suiker
In tegenstelling tot gewone, witte suiker bevat kokosbloesemsuiker gezonde voedingsstoffen. Daarom mag het zich ook raw food noemen. Het bevat onder meer B-vitamines, magnesium, kalium, zink en ijzer. Het heeft bovendien een lage waarde op de glycemische index, wat betekent dat je langer energie krijgt van deze suiker. Kokosbloesem suiker smaakt zoet, maar heeft geen kokossmaak.
1 op 1 vervangen
Je kunt kokosbloesem suiker gebruiken zoals je gewone suiker zou gebruiken. Je hoeft geen andere aantallen aan te houden of het te vermengen met andere producten: je kunt het namelijk 1 op 1 vervangen in recepten en dergelijke. Ook kun je het voor alles gebruiken, waar je normaal suiker voor gebruikt. Er zijn geen beperkingen. Ideaal in een Raw food dieet.
Kokosbloesemsuiker
De echte kokosbloesem suiker van Royal Green wordt gewonnen uit de nectar van de bloemen van de tropische kokospalm uit de Filipijnen. Zowel de palmen als de suiker wordt op 100% ecologische wijze geteeld. De suiker bestaat uit 100% kokos bloesem suiker en niets anders. Let wel: er is ook suiker verkrijgbaar gemaakt van de kokospalm. Dit is echter een heel andere suikersoort en niet te vergelijken met de suiker van kokosbloesem.
Ingrediënten
100% gecertififeerde biologische kokosbloesemsuiker
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
 
 
Energie / kJ
1710 
kJ 
Energie / kCal
 403
kcal 
Eiwit plantaardig
 1,6
gram 
Koolhydraten totaal
 96,6
gram 
Suikers
95,8
gram 
Voedingsvezel
 0,8
gram 
Vet totaal
 0,9
gram
Vet verzadigd
0,7
gram
Natrium
0,07
gram
Zout
0,175
gram
829470

Datasheet

Inhoud
200g
Merk
Royal Green