Kokosbloesem suiker
  • Kokosbloesem suiker

Kokosbloesem suiker Royal Green

900g
€ 22,95
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De Royal Green Kokosbloesemsuiker is van 100% gecertificeerd biologische oorsprong en niet-geraffineerd. Ben je op zoek naar een alternatief voor gewone suiker? Dan is kokosbloesemsuiker (ook wel kokossuiker genoemd) het alternatief voor jou. De biologische suiker wordt gemaakt van de bloesem van de kokospalm en smaakt lekker zoet. Ideaal als vervanger van geraffineerde witte suiker in je koffie, thee en bakrecepten!
Kokosbloesem suiker Royal Green
De Royal Green Kokosbloesem suiker wordt geproduceerd uit het zoete sap van de tropische kokosnootbloesems. Traditionele suikerboeren klimmen hoog in de kruin van de kokosboom en oogsten het zoete nectar uit de bloesem. Eenmaal verzameld, verandert de nectar door verwarming langzaam in een heerlijke rijke suiker.
Royal Green Kokosbloesem suiker is 100% gecertificeerd biologisch, onbewerkt en de ideale vervanger voor geraffineerde witte suiker, riet- of bietsuiker, agave, ahorn of elke andere siroop.
Royal Green geeft u de volgende garanties:- 100% gecertificeerd biologisch
- Duurzaam verbouwd- Lage glycemische index (35)
Ingrediënten
100% Gecertificeerd biologische kokosbloesem suiker.Voedingswaarde per 100 gramEnergie 1710 kJ / 403 kcal
Eiwitten 1.6 gramVet 0.9 gram- waarvan verzadigd 0.7 gramKoolhydraten 96.6 gram- waarvan suikers 95.8 gramVoedingsvezels 0.8 gramNatrium 0.07 gramZout 0.175 gram
Gebruik kokosbloesemsuiker
Gebruik Royal Green Kokosbloesem suiker voor in thee, koffie, smoothies, yoghurt, tussendoortjes, dranken, ijs en andere (na)gerechten.
829471

Datasheet

Merk
Royal Green
Inhoud
900g