Kokoswater bio
  • Kokoswater bio

Kokoswater bio Witsenburg

1000ml
€ 3,60
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Biologisch Kokoswater is een natuurlijke sportdrank. Het hydrateert razendsnel. Wanneer er veel vocht wordt verloren. of uitdroging dreigt, is biologisch kokoswater ideaal. Naast de hydraterende eigenschap beschik kokoswater over een hoog gehalte kalium. Door de frisse kokossmaak is het een lekkere dorstlesser.
Biologisch Kokoswater van Witsenburg
De kokoswater van Witsenburg is 100% natuurlijk. Het water is fris en laag van calorieën, afkomstig uit een jonge kokosnoot. Daarnaast is het ontzettend lekker! De draaidop maakt het pak handig voor schenken en mee te nemen voor onderweg. 
Een pak kokoswater bevat 30% van de dagelijks aanbevolen vitamine C. Het lichaam heeft vitamine C nodig omdat het belangrijk is voor het immuunsysteem. Het draagt bij aan de bescherming van de lichaamscellen en gaat oxidatieve stress tegen. 
Ingredienten
Kokoswater* en Vitamine C (citroenzuur).
*Biologisch
 
Voedingswaarde per 100ml
Energie
78kj/18kcal
Proteïne
0,1g
Koolhydraten
4,5g
  Waarvan Suiker
3g
Vet
0g
  Waarvan Verzadigd
0g
Natrium
0,026g
Voedingsvezels
0g
 
Met het aanbieden van hoogwaardige kwaliteitsproducten, draagt witsenburg natural products bij aan de gezondheid en het welzijn van mens en dier, op een manier die onze leefomgeving zo min mogelijk schaadt. Waar mogelijk wordt er gekozen voor biologische ingredienten, milieuvriendelijke productiewijzen en verpakkingen. Oprichter en directeur Martien Witsenburg legt in de onderstaande video uit waarom hij besloten heeft om biologische kokoswater op de markt te brengen.
Natuurvoeding
Misschien bent u niet op zoek naar biologisch kokoswater, maar naar andere natuurvoedingsproducten. Bekijk dan ook ons aanbod in Orthica Teener Multi, suikervrije producten of berberis. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op.
Witsenburg
884401

Datasheet

Inhoud
1000ml
Merk
Witsenburg