L-Glutamine poeder
  • L-Glutamine poeder

L-Glutamine poeder Vitals

200g
€ 24,95
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Glutamine is het meest voorkomende niet-essentiële aminozuur in het menselijk lichaam. De endogene synthese is het grootst in spieren, longen, vetweefsel en hersenen.
Glutamine is het meest voorkomende niet-essentiële aminozuur in het menselijk lichaam. De endogene synthese is het grootst in spieren, longen, vetweefsel en hersenen. Onder bepaalde omstandigheden (in herstelperiodes, bij grote fysieke inspanning) kan de glutaminesynthese onvoldoende zijn om in de behoefte te voorzien. Om die reden wordt glutamine geschaard onder de semi-essentiële of conditioneel essentiële aminozuren.
Samenstelling per afgestreken maatschep (2,5 gram):
 
L-glutamine
2500 mg
 
Hulpstoffen:  Geen
Gegarandeerd vrij van:  Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Let op:  Wees voorzichtig met glutaminesuppletie bij lever- en nieraandoeningen en bipolaire stoornis.
Gebruik:  Als voedingssupplement voor volwassenen, 1-2 afgestreken maatscheppen (2,5-5 gram) per dag tussen de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) innemen of zoals geadviseerd. Bij voorkeur mengen met water of vruchtensap (niet met eiwitbevattende producten zoals zuivel). Houd u aan de aanbevolen dosering.
Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Vitals
950843

Datasheet

Merk
Vitals
Inhoud
200g