L-Lysine 500
  • L-Lysine 500

L-Lysine 500 Orthica

90ca
€ 18,35
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
L-Lysine is een aminozuur dat zorgt voor een goede weerstand. Lysine komt voornamelijk voor in spierweefsel en collageen. Zonder de juiste voeding kan het lichaam geen lysine aanmaken.
Samenstelling
Eén capsule bevat:
L-lysine
500 mg
Ingrediënten
L-lysine HCl, gelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).
Bevat geengluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.Inhoud 90 capsules
GebruikAls onderhoud is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag, bij voorkeur innemen op een nuchtere maag. De maximale dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.
Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Orthica
108738

Datasheet

Merk
Orthica
Inhoud
90ca