Luteine extract 400 mg
  • Luteine extract 400 mg

Luteine extract 400 mg Hanoju

90ca
€ 25,65
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
OgenFit plus Luteine Capsules zijn een voedingssupplement met antioxidant eigenschappen.

De capsules zijn zuiver plantaardig en goed verdraagbaar. Voor de hulzen wordt gebruikt gemaakt van cellulose uit plantaardige vezels. Ze bevatten geen dierlijke stoffen en geen kunstmatige toevoegingen. Ze zijn vrij van suiker, additieven, gluten, kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De capsule vorm voorziet in een soepele en eenvoudige dosering en inname.
Zo onderscheidt HANOJU OgenFit plus Luteïne Capsules zich
HANOJU OgenFit plus Luteine Capsules zijn een voedingssupplement met antioxidant eigenschappen. OgenFit plus Luteine Capsules bevatten een combinatie van vitale vitaminen (vitamine C en E), sporenelementen (zink en selenium), de anti-oxidant OPC (oligomere Proanthocyanidine uit druiven van zaden) en het carotenoïde luteïne.
De samenstelling is zorgvuldig afgestemd, om de door voeding ingenomen essentiële ingrediënten te ondersteunen. Veel dingen in het dagelijks leven, zoals roken, alcohol drinken, milieuvervuiling, stress, onevenwichtige voeding en UV-straling kunnen de vrijlating van de radicalen veroorzaken. 
Vrije radicalen kunnen de verschillende structuren in het lichaam aanvallen en daarmee anderen celstructuren beschadigen. Vooral met het toenemen van de leeftijd neemt het vermogen van het lichaam, vrije radicalen op te vangen aanzienlijk af. Om te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen heeft het lichaam bepaalde voedingsstoffen en vitaminen nodig. De carotenoïde luteïne is ook terug te vinden in ons lichaam. De hoogste concentraties zijn in de macula lutea ( het brandpunt van de ooglens ) te vinden. Luteïne speelt een centrale rol in de bescherming van de ogen. De sporenelementen selenium en zink zijn evenzo van cruciaal belang bij het binden en ontgiften van vrije radicalen.
Ingrediënten per capsule 
10 mg luteïne, 20 mg OPC, 5 mg zink (10 mg per dag dosis = 132% *) 
50 μ g selenium (100 μ g per dag portie = 120% *) 
50 mg vitamine C (100 mg per dag dosis = 167% *) 
40 mg vitamine E (80 mg per dag dosis = 1600% *) 
100 mg cellulose als vegetarische capsulewand 
* Percentage van de aanbevolen dagelijkse dosis
Gebruiksaanwijzing 
Drie keer per dag een tot drie capsules met veel vloeistof innemen. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.
Fabrikant
Hanoju
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Hanoju
828394

Datasheet

Inhoud
90ca
Merk
Hanoju