Mon petit plat quinoa groenten Babybio

230g
€ 2,49
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

Overzicht
Biologisch plantaardige recept met groenten en quinoa uit Bolivia afkomstig uit eerlijke handel.
Biologisch plantaardige recept met groenten en quinoa uit Boliva afkomstig uit eerlijke handel.
Bordje van 230 g.
- Zonder toegevoegd zout
- Zonder bindmiddelen
- Zonder bewaarmiddelen** **in overeenstemming met de reglementering
Ingredienten:
- groenten* (worteltjes uit Nederland*, zoete maïs uit Nederland*, rode paprika's uit Spanje*, uien uit Spanje*) - kookwater - quinoa uit Bolivië* - extra vierge olijfolie uit Spanje*, - peterselie uit Frankrijk*
* Ingrediënten uit landbouwproducten afkomstig uit 100% biologische landbouw.
Babybio selecteert met zorg de geografische oorsprong van zijn ingrediënten en geeft de voorkeur aan plaatselijke producenten (bij voorkeur Frankrijk of de buurlanden ervan).
De oorsprong die vermeld staat op de producten kan veranderen omwille van onze eisen bij het selecteren van producenten en het probleem met de levering van biologische grondstoffen Stomen en het recept zonder toegevoegd zout zijn aanvullende waarborgen voor de kwaliteit van Babybio.
Verpakt onder beschermende atmosfeer.
Vervaardigd in Frankrijk.
Bereiding:
Niet in de gewone oven plaatsen. - Au bain-marie: Dompel het bordje ongeveer 5 minuten in kokend water. Afspoelen met koud water, even wachten en dan het deksel afhalen. - Voor een snelle bereidingstijd: prik enkele gaatjes in het deksel van het bordje en verwarm ongeveer 1 minuut op gemiddeld vermogen. Steeds goed mengen en de temperatuur controleren voor u baby voedt. Geen zout toevoegen.
 
Babybio
882665

Datasheet

Merk
Babybio
Inhoud
230g