Mouthwash
  • Mouthwash

Mouthwash Bluem

50ml
€ 3,25
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Een handige reisverpakking voor als je op reis gaat. Het is een mooie compacte en kleine verpakking, die je makkelijk mee kunt nemen. 
Blue® M mondwater reisverpakking
Een super handige reisverpakking, zodat je het mondwater makkelijk mee kunt nemen op reis. Het mondwater bevat geen alcohol, waardoor het de mond niet uitdroogt. De unieke formule bevat actieve zuurstof, xylitol en lactoferrine. Hierdoor kan het helpen om de conditie van het tandvlees te verbeteren. De mouthwash van Blue M is lekker fris en perfect voor de dagelijkse mondverzorging. Het mondwater kan op verschillende plaatsen komen waar de tandenborstel niet komt. 
Voordelen mouthwash Blue M reisverpakking
Als je Blue M dagelijks gebruikt, kan het helpen tandvlees en tanden gezond te houden. Het kan ook de kans op verschillende problemen in de mond verkleinen. Het mondwater heeft de volgende voordelen:
Handig om mee te nemen op reis (kleine compacte verpakking)
Helpt tanden en tandvlees gezond te houden
Unieke formule voor dagelijks gebruik
Zonder alcohol, voorkomt uitdroging
Zacht en prettig voor de mond
pH-neutraal, fluoride vrij
Ingrediënten Blue M moutwash
Aqua, Glycerin, Mel, Sodium Lauryl Sulfate, PVP, Lactoferrin, Sodium Citrate, Xylitol, Citric Acid, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Cellulose Gum, Magnesium Sulfate, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Methyl Salicylate, CI 42090
Hoe moet je het mondwater gebruiken?
Je moet ongeveer 30 seconden spoelen met het mondwater. Dit moet je doen, nadat je jouw tanden hebt gepoetst. Gebruik het mondwater minimaal twee keer per dag of na elke maaltijd.
Bluem
952977

Datasheet

Inhoud
50ml
Merk
Bluem