Mulberry/vanilla
  • Mulberry/vanilla

Mulberry/vanilla Lovechock

40g
€ 3,05
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Lovechock Moerbei-Vanille is een bijzondere chocoladereep waar de passie en liefde van af spat. De heerlijke, bijzondere zoete, volle smaak zet al je zintuigen op scherp. Bovendien is de reep volledig biologisch. Dat is een feest voor je smaakpapillen Speciaal voor Valentijnsdag heeft Lovechock een lief briefje in de verpakking van de repen gevouwen. In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die de gever van de reep voor zijn geliefde kan aankruisen. Er is daarnaast nog ruimte om een persoonlijk bericht op te schrijven.
Productvoordelen
De moerbei (ook bekend onder de naam mulberry) bevat heel veel gezondheid bevorderende stofjes. De moerbei lijkt een beetje op een braam, maar is veel kleiner. Het wordt veel gebruikt in taartvullingen, jams, wijnen en in gedroogde vorm ook in muesli. Moerbeien zijn rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten en behoren daarom ook tot de categorie raw food. Vanille is afkomstig van de vanilleorchidee en heeft een bijzondere zoete smaak die vaak ook als warm en liefdevol bestempelt wordt. De verse vanille wordt gewonnen uit de peulen van de orchidee. Voor een rijke smaak, heb je niet meer dan een mespuntje nodig. Samen zorgen de moerbeien en vanille voor een verrassende smaaksensatie
Gebruiksadvies
Je kunt de chocolade reep eten als tussendoortje, na het sporten of gewoon als je zin hebt in een heerlijk, warm en liefdevol gevoel. Bewaar de reep koel en droog. Na openen is de reep zes maanden houdbaar.
Oorsprong
Lovechock gelooft in liefde. Liefde voor elkaar en voor moeder natuur. Daarom gebruikt het bedrijf alleen maar ingrediënten die 100% biologisch gecertificeerd zijn en waarvan de boeren een eerlijke prijs ontvangen. De chocoladerepen worden bovendien op ambachtelijke wijze gemaakt in een sociale werkplaats. En de gehele verpakking is biologisch afbreekbaar en kan dus in de groenbak. Dat is pas passie voor mens en natuur.
Ingrediënten
De moerbei-vanille chocoladereep bevat gedroogde moerbeien, quinoa (ook echte raw superfood) lucumapoeder en het rijke bourbonvanille. De reep is gezoet met kokosbloesemnectar dat de bloedsuikerspiegel stabieler houdt dan bijvoorbeeld gewoon suiker. Het bevat veel goede stoffen, zoals flavonoïden, vitaminen en mineralen. Daarnaast is het vrij van suiker, melk, soja en gluten. Het kan wel sporen van noten bevatten.
LoveChock
886275

Datasheet

Merk
Lovechock
Inhoud
40g