Bio cacao poeder
  • Bio cacao poeder

Bio cacao poeder Hanoju

150g
€ 8,20
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Overzicht
HANOJU biologische cacaopoeder is afkomstig uit Peru, waar het wordt gefabriceerd onder zorgvuldige omstandigheden waardoor de pure cacao smaak wordt gegarandeerd.
HANOJU biologische cacaopoeder is afkomstig uit Peru, waar het wordt gefabriceerd onder zorgvuldige omstandigheden waardoor de pure cacao smaak wordt gegarandeerd. HANOJU biologische cacaopoeder is uitstekend in huishoudelijk gebruik en is ideaal voor het maken van taarten en andere gebakken producten, of om te mixen . HANOJU cacao poeder is perfect zuiver, zonder toevoegingen als suiker, zoetstoffen of andere ingrediënten.
Ingrediënten 
Biologisch cacao poeder
Land van herkomst: Peru
De biologische cacao poeder is vrij van dierlijke stoffen, suiker en gluten, het bevat geen smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
Gebruik
Gebruik naar believen. Meng door shakes, granen( muesli ) en andere voedingsmiddelen.
Fabrikant
Hanoju BV
Roelvinkstraat 1
7101 GN Winterswijk
Dit product is een voedingssupplement
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Aanbevolen gebruik niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
11-2014
Hanoju
830517

Datasheet

Inhoud
150g
Merk
Hanoju