Purasana Cacao powder Cacaopoeder wordt zonder verhitten bekomen uit het zaad van de Theobroma cacao, een kleine groenblijvende boom die groeit in tropische klimaten. Cacao bevat van nature tal van voedingsstoffen en fytonutriënten en werd lange tijd onderschat vanwege het vet en de suiker die bewerkte cacao (chocolade) bevat. Ingredienten: 100% biologisch & rauw cacaopoeder (Theobroma cacao) Land van herkomst: Peru
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram Energie 1350,8 kJ / 324,8 kcal Vet 11 g Waarvan verzadigd 6,8 g Waarvan onverzadigd 3,8 g Waarvan meervoudig onverzadigd 0,4 g Koolhydraten 13,4 g Waarvan suikers 1 g Vezels 31,7 g Eiwitten 27,2 g Zout 0,0825 g ¹ Kalium 3350 mg (167,5%*) Calcium 175 mg (21,87%*) Fosfor 715 mg (102,14%*) Magnesium 470 mg (125,89%*) IJzer 28 mg (199,5%*) Zink 8,1 (81%*) Koper 4,1 (410%*) Theobromine 2,4 g * % van de referentie inname ¹ uit van nature voorkomend Gebruik: 3 theelepels toevoegen aan 300 ml smoothie, melk of sap. Droog bewaren & de zak na elk gebruik goed sluiten. Fabrikant: Biovita BVBA Heulestraat 104 8560 Gullegem België 06-2015