Onze persoonlijke levensopdracht in deze tijd
  • Onze persoonlijke levensopdracht in deze tijd

Onze persoonlijke levensopdracht in deze tijd Ankh Hermes

boek
€ 12,85
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Overzicht
Ontwikkel een \"denken' met het hart dan alleen maar liefde is.
Ontwikkel een "denken' met het hart dan alleen maar liefde is.
We leven in een zeer bijzondere tijd, al zijn er slechts weinigen die het zien. De geestelijke wereld wordt opnieuw ervaarbaar voor velen. Aan de andere kant is er het donker dat ons belaagt en dat zich in allerlei vormen manifesteert. Maar laat je niet opzwepen door alle narigheid die de media zo graag opkloppen en waarmee een sfeer van woede, bitterheid en zinloosheid wordt gecreëerd.
Bewaar je innerlijke rust en koester de stilte zodat je kunt opnemen wat ons vanuit hogere werelden wordt aangereikt. Bewaar het vertrouwen, zodat je leert kijken tot voorbij de buitenkant en vol vreugde de vele wonderen van deze tijd zult ervaren.
Zie als de mensen die de TV en krant niet halen, maar die met een geduldige liefde mantelzorger zijn. Zie de wonderen van liefde, van trouw, van tederheid en hartelijkheid, elke dag opnieuw. Zie hoe het licht vanuit de geestelijke wereld zich een weg baant naar de aarde. Bijna-doodervaringen, toevalligheden die geen toeval zijn, gestorvenen die ons laten weten dat ze nog steeds met ons verbonden zijn, engelen die zich kenbaar maken. Zie hoe de hemel opengaat en wordt je bewust van jouw opdracht in deze tijd: anders, nieuw te denken en te leven
907117

Datasheet

Merk
Ankh Hermes
Inhoud
boek