Vitamine C
  • Vitamine C

Vitamine C Pure Food

200g
€ 10,25
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Overzicht
Pure Food Vitamine C
Pure Food Vitamine C
itamine C heeft een veelzijdige werking in het lichaam en staat met name bekend vanwege zijn positieve invloed op het immuunsysteem en zijn celbeschermende eigenschappen. Maar vitamine C is ook van belang voor de opname van ijzer, ter ondersteuning van het zenuwstelsel en de vorming van collageen in botten, tandvlees, tanden, kraakbeen en de huid. Vitamine C draagt tevens bij aan de vermindering van vermoeidheid doordat het van belang is voor het normaal energieleverende metabolisme.
Samenstelling per dagdosering van 1,25 gram:


 
 
%ADH


Vitamine C poeder 
2500 mg
3125%


*ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Ingredienten
Ascorbinezuur
Gebruik
1 maal daags 1/4 tot 1/2 theelepel (1,25 tot 2,5 gram). Het poeder kan worden toegevoegd aan juice, smoothie, yoghurt of salade. Waarschuwing: bij inname van meer dan 1000 mg Vitamine C kan overgevoeligheid van de maag optreden. Verlaag dan de dosis en verdeel deze lagere dosis over meerdere momenten van de dag
Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.
Fabrikant:
Jacob-Hooy & Co. BV
Rijksweg 119
1906 BG Limmen
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
12-2015
Pure Food
830720

Datasheet

Merk
Pure Food
Inhoud
200g