Vitex agnus castus (hele bes)
  • Vitex agnus castus (hele bes)

Vitex agnus castus (hele bes) Nova Vitae

100vc
€ 33,90
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Overzicht
Vitex agnus castus (hele bes)
Vitex agnus castus (hele bes)
Vitex Agnus Castus (Monnikspeper)
De plant Vitex Agnus Castus staat beter bekend onder de naam Monnikspeper en wordt al honderden jaren ingezet bij vrouwen als traditioneel natuurproduct en na gebruik bijzonder gewaardeerd.
De ruime mate van aanwezigheid van iridoïde glycosiden in de bes van de plant brengen de hormoonhuishouding in evenwicht en reguleert een gezonde, regelmatige maandelijkse cyclus. 
Een verlichting voor vele vrouwen die opzien tegen het maandelijkse ongemak. Eén van de belangrijkste ongemakken is, naar ervaring, de wisselende stemmingen. 
Het hormonale evenwicht is natuurlijk van groot belang voor de vrouw. Ook bij het begin van de menopauze waarin veel veranderingen starten binnen het vrouwelijke hormonale systeem is Vitex Agnus Castus bijzonder goed toepasbaar. 
Vitex Agnus Castus kan verlichtend werken voor vele vrouwen die opzien tegen het maandelijkse ongemak en de ongemakken die het begin van de menopauze met zich meebrengen. 
Nova Vitae maakt gebruikt van de gehele bes zodat alle fyto-therapeutische stoffen in werking elkaar kunnen ondersteunen en zo synergistisch kunnen werken. 
Vitex Agnus Castus van Nova Vitae is het meest zuivere product op de Nederlandse markt onder de Vitex Agnus Castus producten aangezien er gegarandeerd geen gebruik wordt gemaakt van enige mogelijke hulpstof. 
Dit product is Non-GMO, geschikt voor vegetariërs en veganisten, maakt gebruikt van de volledige bes en is laboratorium gecertificeerd.
Traditioneel natuurproduct:
- draagt zorg voor een gezond en natuurlijk menstruatieproces
- Brengt de vrouwelijk hormoonhuishouding in evenwicht
Samenstelling per plantaardige capsule
Vitex Agnus Castus (Monnikspeper) (bes) 400 mg
Ingredienten
Vitex agnus castus, plantaardige cellulose (capsule).
Gebruik
U neemt twee maal daags 1 capsule in met water bij voorkeur bij de maaltijd.
Droog en koel bewaren.
Fabrikant
Nova Vitae BV
Elleboog 1
6713 KP Ede
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Nova Vitae
911073

Datasheet

Merk
Nova Vitae
Inhoud
100vc