Orthiflor fem
  • Orthiflor fem

Orthiflor fem Orthica

60ca
€ 35,75
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Orthica Orthiflor fem zorgt voor behoud van een gezonde vaginale flora. Daarnaast heeft Orthica Orthiflor fem een positief effect op de slijmvliezen van de vagina. Kan ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden.
Samenstelling
Twee capsules bevatten:
bacteriepreparaat 5 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium lactis
*kve = kolonievormende eenheden
Ingrediënten
maltodextrine, maïszetmeel, hydroxypropylmethylcellulose, vulstof (microkristallijne cellulose), bacteriecultuur, antiklontermiddel (magnesiumstearaat).
Allergeneninformatie: Bevat maiszetmeel
Bevat geengluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.Inhoud 60 capsules
GebruikDe aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 capsule per dag, op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het het slapen gaan. 
Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Orthica
861645

Datasheet

Inhoud
60ca
Merk
Orthica