Perineum masssageolie
  • Perineum masssageolie

Perineum masssageolie Weleda

50ml
€ 13,99
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De massagebewegingen van het perineum stimuleren de doorbloeding en bevorderen de soepelheid van het weefsel, terwijl de fijne amandelolie en tarwekiemolie de elasticiteit verhogen en het weefsel losser maken.

 
Iedere vrouw wenst een bevalling zonder scheuren of knip. Regelmatig masseren van het perineum (het gebied tussen vagina en anus) met Perineum Massageolie helpt om dit soepeler te maken en hierdoor beter in staat mee te bewegen tijdens de bevalling.  
Werking:
De massagebewegingen van het perineum stimuleren de doorbloeding en bevorderen de soepelheid van het weefsel, terwijl de fijne amandelolie en tarwekiemolie de elasticiteit verhogen en het weefsel losser maken. Hierdoor verklein je de kans op inscheuren of inknippen tijdens je bevalling. De compositie van etherische oliën van scharlei en rozen zorgt voor een aangename, milde geur. De Perineum Massageolie kan vanaf de 34e week van je zwangerschap gebruikt worden.  
Gebruik:
Masseer het perineum (het gebied tussen vagina en anus) regelmatig met Perineum Massageolie, vijf tot tien minuten en drie tot vier maal per week. 

Tip:
Masseer het perineum na een bad of douche, dan is het weefsel al een beetje zacht geworden en veert het gemakkelijk mee met de massage.
Ingredienten:
(INCI): Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Eugenol*.
* from natural essential oils


Amandelolie verzorgt de huid zacht, maakt haar soepel en werkt rustgevend op een gevoelige huid.

Tarwekiemolie reguleert het vochtgehalte van de huid, bevordert de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Etherische rozenolie (Rosa damascena) ondersteunt de huidregeneratie en brengt je geestelijk in balans.

Etherische olie van muskaatsalie heeft een ontspannende en losmakende werking op het weefsel.

Overige etherische oliën, waaronder lavendel en geranium, werken als geurstof en hebben een conserverende werking.

 
Weleda
720557

Datasheet

Inhoud
50ml
Merk
Weleda