Pure nibs
  • Pure nibs

Pure nibs Lovechock

40g
€ 3,05
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Lovechock Pure / Nibs – Een krachtige chocoladereep met knapperige stukjes cacaoboon! Deze pure reep chocolade zorgt voor een smaakexplosie van kokos, cacao en bourbonvanille. Voor iedereen die oprecht wil genieten van eerlijke en pure chocolade. Speciaal voor Valentijnsdag heeft Lovechock een lief briefje in de verpakking van de repen gevouwen. In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die de gever van de reep voor zijn geliefde kan aankruisen. Er is daarnaast nog ruimte om een persoonlijk bericht op te schrijven.
Het geheim van deze verrukkelijke chocolade? De cacao van de reep is in tegenstelling tot de meeste chocolade koud en gebrand gemalen. Hierdoor blijft de smaak van de cacao optimaal bewaard. Het respect en de passie voor de natuurlijke ingrediënten zorgt ervoor dat het eindproduct puur, eerlijk en van de hoogste kwaliteit is.
Productvoordelen
- 100% biologisch
- Bestaat voor meer dan 80% uit cacaobestanddelen
- Heeft een milieuvriendelijk recept en past in een veganistisch dieet
- Ook de verpakking is gemaakt van milieuvriendelijke materialen
- Is glutenvrij, sojavrij en melkvrij
- Geen geraffineerde suikers toegevoegd
- De cacao van de Love-chock reep is koud gemalen
- De chocoladerepen zijn gezoet met kokosbloemsuiker
Gebruiksadvies
De Lovechock Pure / Nibs chocoladereep is een heerlijk tussendoortje, maar verdient eigenlijk een speciaal moment van je dag. Deze pure reep is bedoeld om van te genieten! Bewaar ‘m voor ’s avonds bij een film of een moment met vrienden of geliefden. Bij Lovechock draait het allemaal om liefde en pure levenslust. Gun jezelf (en andere) het beste en kies voor eerlijke chocolade. De Lovechock Pure / Nibs chocoladereep is gemakkelijk in stukjes te breken en daardoor ideaal om te delen.
Wanneer je de reep koel en droog bewaart kun je hem minimaal zes maanden bewaren!
Trouw aan de oorsprong
Omdat er in Nederland nog geen rauwe chocoladerepen verkrijgbaar waren besloot de oprichtster van Love-chock dat daar snel verandering in moest komen. Ze ging aan de slag met het creëren van haar eigen chocolade en mocht al snel de ‘heerlijke’ vruchten van haar inspanningen proeven. De repen bleken een succes en al snel werden er bestellingen geplaatst. Het unieke van de repen is de passie voor de pure ingrediënten. Lovechock streeft ernaar om de pure essentie van rauwe chocolade te behouden en om mensen te laten proeven hoe ‘echte’ chocolade smaakt! Bovendien zijn de repen van Lovechock 100% biologisch. De kwaliteit van de cacao staat onder strikte controle en is alleen afkomstig van gecertificeerde leveranciers waarbij ook de boer een eerlijke prijs ontvangt voor zijn oogst. Bij Lovechock draait het dan ook allemaal om liefde! Liefde voor jezelf en liefde voor je medemens.
Ingrediënten
Cacaomassa, cacaoboter, gedroogde kokosbloesem nectar, cacaonibs, lucumapoeder, bourbonvanille, zeezout.
LoveChock
884154

Datasheet

Inhoud
40g
Merk
Lovechock