Ratanhia mondwater
  • Ratanhia mondwater

Ratanhia mondwater Weleda

50ml
€ 7,99
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Weleda Ratanhia Mondwater zorgt voor een natuurlijk reinigende en verfrissende mondverzorging. Het mondwater bevat extracten van Ratanhia-wortel, mirre en paardenkastanje en verder minerale zouten en etherische oliën van salie, kruidnagel en pepermunt. De ingrediënten werken samen om rood en gevoelig tandvlees te voorkomen en het tandvlees vitaler te maken. Het extract van de bast van de wilde paardekastanje gaat tandbederf tegen. Gebruik: Ratanhia Mondwater is een concentraat, daarom is een scheutje in een halfvol glas met lauw water genoeg om mee te spoelen. Na het spoelen het mondwater uitspugen.
Ingredienten:
Extract van ratanhia-wortel verstevigt het tandvlees en heeft een bloedstelpende werking.
Extract van mirre, de gomhars van de mirreboom, werkt zuiverend en versterkend op het weefsel in de mond.
Fluoriet (natuurlijk calciumfluoride) in homeopathische verdunning werkt vitaliserend en gezondmakend op het tandvlees en de tanden.
Zilver in homeopathische verdunning werkt vitaliserend en gezondmakend op het tandvlees en de tanden.
Kieseriet (magnesiumsulfaat) in homeopathische verdunning werkt vitaliserend en gezondmakend op het tandvlees en de tanden.
Extract van de bast van de wilde paardekastanje in homeopathische verdunning stimuleert de doorbloeding van het zachte mondweefsel en werkt preventief tegen cariës.
Water dient ter verdunning.
Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.
Compositie van natuurlijke etherische oliën van onder andere pepermunt, kruidnagel, lavendel en salie. Werkt als smaakstof en heeft een conserverende werking.
Ingredients (INCI): Alcohol, Water (Aqua), Commiphora Myrrha Extract, Krameria Triandra Root Extract, Flavour (Aroma)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Eugenol*, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Bark Extract**, Calcium Fluoride**, Silver**, Magnesium Sulfate**. * from natural essential oils ** in highly diluted form
Weleda
643163

Datasheet

Inhoud
50ml
Merk
Weleda