Raw baobab poeder in glas
  • Raw baobab poeder in glas

Raw baobab poeder in glas Terrasana

190g
€ 9,45
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Baobab poeder is een superfood gemaakt van de vrucht van de baobabboom. Het poeder bevat heel veel vitaminen en mineralen. Het poeder heeft een bijzondere smaak dat doet denken aan een mix van grapefruit, peer en vanille. Hierdoor is het heel veelzijdig en kun je het in heel veel producten gebruiken.
Productvoordelen
Het poeder is makkelijk in gebruik en bevat – zoals het een goed superfood betaamt – heel veel vitaminen en mineralen. Hierdoor past het in een vegetarisch dieet, maar kan het ook de weerstand ondersteunen. Het bevat geen gluten en is lactosevrij.
Gebruiksadvies
Door de fijne smaak is baobab poeder goed te mengen met water, vruchtensappen en zuivel. Voeg één tot drie schepjes poeder toe aan je favoriete zuivel of vruchtensap en maak er eens heerlijke smoothie van. Ook is het goed te gebruiken als ingrediënt voor sauzen, salades en snacks. Zo mengt het door de bijzondere smaak ook heel goed met chocolade en fruitsalades. Op de verpakking lees je meer over de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en vind je een link naar diverse recepten.
Oorsprong
Baobab poeder wordt gemaakt van de vruchten van de baobab boom. Deze vruchten lijken op kokosnoten, maar hebben een zacht vruchtvlees. Vooral olifanten en apen zijn gek op deze boom. De olifant eet de bast en de apen zijn gek op de vruchten. Daarom wordt het ook wel apenbroodboom genoemd. De baobab is een verzamelnaam voor acht soorten dikstammige bomen die vooral voorkomen in droge, warme gebieden. Zes soorten zijn terug te vinden op Madagaskar, één op het vaste land van Afrika en eentje in Australië. Het lijkt of deze boom op zijn kop staat, maar aan deze typerende vorm kun je de boom wel herkennen. De zeer dikke boom kan een omtrek bereiken tussen de 11 en 34 meter en kan maar liefst tussen de 5 en 25 meter hoog worden. Voor de poeder wordt voornamelijk de vrucht van de boom uit Madagaskar gebruikt.
Terrasana
830655

Datasheet

Merk
Terrasana
Inhoud
190g