Raw maca high energy poeder in glas
  • Raw maca high energy poeder in glas

Raw maca high energy poeder in glas Terrasana

300g
€ 6,94
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Wanneer u op zoek bent naar een biologisch product dat als superfood dient, dan is Maca poeder een prima product. Het is een ideale krachtbron voor het lichaam. Het wordt ook niet voor niets superfood genoemd. Terrasana levert dit product in poedervorm per 300 gram in glazen potten.
Productvoordelen
Het energieniveau wordt met dit maca poeder verhoogd. Daarnaast bevordert het ook het lichamelijk en geestelijk prestatievermogen. Ook het zuurstofgehalte in het bloed wordt met dit product verhoogd. Het kan eveneens een positieve invloed hebben op het libido en vrouwen die borstvoeding geven, merken een positief effect door het toenemen van de melkproductie. Ook kan het mensen helpen die last hebben van angsten of stemmingen.
Gebruiksadvies
Wanneer u elke dag een theelepel poeder neemt, dan krijgt u voldoende bouwstoffen en vitamines binnen. U kunt het poeder heel eenvoudig innemen met water of een sapje. Uiteraard kunt u het ook bij uw yoghurt of muesli innemen. U kunt het poeder het beste gebruiken tussen twee grote maaltijden in, bijvoorbeeld tussen de lunch en het diner in. Wanneer u het niet gebruikt, dan moet u er voor zorgen dat u het koel en droog bewaard.
Oorsprong
Maca poeder komt van de wortel van de Maca plant. De Maca plant is een knolgewas. Het heeft veel voedingswaarden in zich. De Maca plant groeit in het Andes gebergte in Peru. Juist omdat de Maca plant zo hoog in de bergen groeit, wel 4 kilometer hoog, heeft het veel voedingswaarden in zich. Uiteindelijk worden de wortels gedroogd en verpulverd tot poeder.
Ingrediënten
Naast een grote hoeveelheid aan aminozuren, bestaat Maca poeder voornamelijk uit de volgende ingredienten: calcium, kalium, ijzer, mangaan, zink, koper, magnesium, silica en natrium. Daarnaast heeft het ook diverse vitamines in zich, zoals vitamine B1 en B2 en vitamine C. Er zitten bijvoorbeeld geen gist of conserveringsmiddelen in dit product.
Terrasana
828356

Datasheet

Inhoud
300g
Merk
Terrasana